tafol laptop notitieboek mensen samenwerkenschool magazine project

SCHOOLOPDRACHT

Een tijdschrift maken betekent creatief en vakinhoudelijk bezig zijn. Een uitdagende manier om samen te werken aan een schoolopdracht!

tafol laptop notitieboek mensen samenwerkenonderwijs tijdschrift jilster

AFSCHEID GROEP 8

Maak het afscheid van de basisschool onvergetelijk met een zelfgemaakte glossy. Leuk voor nu èn later!

tafol laptop notitieboek mensen samenwerkenmockup stageverslag jilster

VERSLAG & SCRIPTIE

Val extra op bij je docenten door je stageverslag of scriptie een professionele uitstraling te geven!

tafol laptop notitieboek mensen samenwerkenschool opdracht voorbeeld tijdschrift

PORTFOLIO

Een tijdschrift is een uniek èn leuk middel om anderen kennis te laten maken met jou als persoon.

Afscheid groep 8:
Maak samen een afscheidstijdschrift of jaarboek als blijvende herinnering.

Neemt de klas dit jaar afscheid van de basisschool en wil je iets blijvends meegeven? Denk dan eens aan een jaarboek groep 8 of afscheidsglossy. Een fantastisch cadeau voor nu en later!

Tip: Zelf een eigen magazine maken als afscheid groep 8 cadeau

Met Jilster maak je eenvoudig zelf of samen met anderen een tijdschrift of boek. Een tijdschrift maken is heel makkelijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van sjablonen in het online programma.

afscheid groep 8 voorbeeld jilster tijdschrift maken

Hoe ziet een afscheid groep 8
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het afscheid groep 8 tijdschrift eruit ziet. De afscheid groep 8 glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

NIEUW:
Bestel nu gratis de afscheid groep 8 gids!

In dit tijdschrift vind je veel handige informatie, bruikbare werkbladen, tips & tricks en nog veel meer. Ook is dit tijdschrift een goed voorbeeld van hoe een tijdschrift bij Jilster eruit kan zien.

Bestel ‘m nu!

Om de kosten vanuit de school en de ouders zoveel mogelijk te beperken,
geven we graag een aantal tips.

Hoe maak je een afscheid groep 8 tijdschrift?

We geven je graag nog wat tips voor de praktische kant van het tijdschrift maken met Jilster.

Download ook:

Werkboekje ‘samen een tijdschrift maken voor afscheid groep 8

afscheid groep 8 tijdschrift maken jilster
  • Stap 1

    Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt en dat kan al vanaf één exemplaar!

  • Stap 2

    Heb je je eigen magazine af, dan kun je er bij Jilster ook voor kiezen om ook een gratis online magazine of digitaal tijdschrift aan te maken. Zo kun je het magazine dat je zelf hebt gemaakt, makkelijk online delen met anderen.

  • Stap 3

    Heb je niet genoeg tijd om een heel tijdschrift te maken? Ontwerp dan alleen de cover en laat deze als poster drukken. Ook super als afscheid groep 8 cadeau.

Samen een tijdschrift
maken met Jilster

Ouders en leerkrachten vertellen in dit filmpje hoe zijn samen een tijdschrift hebben gemaakt voor afscheid groep 8 en wat ze vinden van werken met Jilster.

 

Klanten Vertellen en
Tips voor het Afscheid Groep 8

basisschool overbos

Een exclusieve 'uitzwaai editie' voor groep 8 van basisschool Het Overbos

Ines Kombrink wilde het moment waarop haar kind de overstap van groep 8 naar de middelbare school maakte niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom maakte zij in samenwerking met een groepje ouders en leerkrachten van OBS Het Overbos in Oostvoorne…

Tips financiering afscheidsglossy groep 8

Op basisscholen wordt er steeds vaker een afscheidsglossy voor groep 8 gemaakt. De leerlingen zijn altijd ontzettend blij met hun eigen tijdschrift. Ze zien graag hun persoonlijke pagina’s terug en genieten van verhalen en interviews met klasgenoten…
Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Tips voor de inhoud van jouw afscheidsglossy voor groep 8

Zit je zoon of dochter in groep 8? Dan gaan ze dit jaar afscheid nemen van hun vertrouwde juf, meester en klasgenoten. Het komt steeds vaker voor dat ouders een tijdschrift maken voor hun kind en deze aan het eind van het jaar geven. Het ontwerp-…
Jilster in het onderwijs magazine

Het ‘Jilster in het onderwijs’ magazine

‘Jilster in het onderwijs’, een praktisch magazine als handboek én inspiratiebron. Bestel hem nu en pak je voordeel. Zo draagt Jilster bij aan het onderwijs In dit magazine vind je leuke verhalen en inspirerende interviews met ouders…
Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy
,

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit,…
cbs de akker afscheid groep 8 tijdschrift

Extra mooi afscheidstijdschrift CBS De Acker door sponsorpagina

Op CBS De Acker in Bergschenhoek is het traditie om een mooi herinneringsboek mee te geven aan de leerlingen van groep acht. Vorig jaar is dat voor het eerst met Jilster gemaakt. Dit jaar hebben Bianca de Leede en een aantal andere ouders…

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!