$
    Home Nieuws
 

Wil je regelmatig tips ontvangen over het maken van een tijdschrift, ervaringen lezen van klanten van Jilster en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?  Abonneer je dan op de Jilster nieuwsbrief. 

De al eerder verschenen nieuwsbrieven lees je in het nieuwsbriefarchief.

Samenhang creëren met of zonder (nieuwe) sjablonen

Geplaatst op 22 april 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

We horen regelmatig van klanten dat het best lastig is om samenhang te creëren in het tijdschrift. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen ideetjes over wat leuk is en dan krijg je al snel een bonte verzameling pagina's. Ook prima, maar als je meer samenhang wilt, dan geven we je graag een paar tips.

lees verder

Workshop ‘Tijdschrift maken’: basis al snel onder de knie

Geplaatst op 22 april 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Tijdschrift voor jou heeft onlangs een workshop ‘Tijdschrift maken’ verzorgd voor medewerkers van Kontakt der Kontinenten Training & Advies in Soesterberg. Mouis Blans vertelt: “Vanwege de afronding van een project dat twaalf jaar heeft geduurd wilden we alle betrokkenen iets tastbaars meegeven bij de slotconferentie. Het project ging over inburgering van geestelijke bedienaren. We kwamen al snel op het idee van een tijdschrift.”

lees verder

Goed idee: je cv in de vorm van een tijdschrift!

Geplaatst op 14 april 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Ben je aan het solliciteren? Lastig he, om op te vallen tussen al die andere brieven! Probeer het eens door je cv in een bijzondere vorm te gieten: een tijdschrift. Je maakt het heel eenvoudig met Jilster.

lees verder

Je eigen tijdschrift uitgeven als profi bladenmaker?

Geplaatst op 8 april 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Heb je er wel eens aan gedacht om je eigen tijdschrift uit te geven maar durf je de stap niet te zetten vanwege de hoge (financiële) risico's? Lees dan verder. Het is namelijk heel eenvoudig om als een profi bladenmaker je eigen tijdschrift titel te starten.

lees verder

1 April!!!

Geplaatst op 1 april 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

De leerlingen van de St. Jozefschool in Blokker worden in het ootje genomen. Bekijk deze geweldige fotoreportage! De leerlingen van de St. Jozefschool hebben samen een tijdschrift gemaakt met Jilster. Dat zien ze vandaag, op 1 april, voor het eerst...

lees verder

Grappig: Jilster teamleden over bruiloft in eigen land

Geplaatst op 20 maart 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Onlangs zaten we als internationaal (!) Jilster team bij elkaar en bespraken we hoe een bruiloft wordt gevierd in Nederland, Duitsland en de VS. Elke cultuur blijkt zo weer zijn eigen tradities te kennen. We vonden deze verschillen zelf zo leuk, dat we ze graag aan je doorvertellen.

lees verder

Vertel, wat kan Mariël voor jouw school doen?

Geplaatst op 20 maart 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Ben je van plan om een afscheidstijdschrift te gaan maken voor of met groep acht van de basisschool? Dan kun je als ouder of leerkracht de komende maanden gratis extra ondersteuning krijgen vanuit Jilster.

lees verder

Tijdelijk extra ondersteuning voor basisscholen

Geplaatst op 3 maart 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Met de CITO toets achter de rug, is het in groep acht van de basisschool tijd voor het instuderen van de musical én natuurlijk voor het maken van een afscheidstijdschrift! Jilster helpt ouders en leerkrachten hier graag bij. Je kunt je aanmelden voor gratis extra ondersteuning als je een tijdschrift wilt gaan maken met of voor groep acht.

lees verder

Ook leuk om samen te doen: Meetup

Geplaatst op 18 februari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Trouwe nieuwsbrieflezers weten dat we je graag tippen op andere leuke dingen die je samen kunt doen. We hebben weer een bijzondere gevonden, hoor! Het heet Meetup. Naar eigen zeggen is het ’s werelds grootste netwerk van plaatselijke groepen. Maar dat zegt nog niet zo veel, he? We leggen het verder uit.

lees verder

Nieuw sjabloon: familie stamboom

Geplaatst op 18 februari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Maak je een tijdschrift met of over je familie? Dan kun je nu ook heel eenvoudig een mooie pagina maken met je familie stamboom. Je vindt dit nieuwe sjabloon in de redactieruimte.

lees verder

Verras je geliefde met een poster!

Geplaatst op 4 februari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Wil je je lief iets bijzonders geven met Valentijnsdag? Maak dan nog snel een mooie cover en laat hiervan een poster drukken. Je hebt vast nog wel een bijzonder plaatje in je fotocollectie.

lees verder

Meer over het partnerprogramma en het Jilster team

Geplaatst op 31 januari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Wil je meer weten over de extra mogelijkheden die Jilster biedt, zoals de bestel- en verzendservice, content aanbieden vanaf je eigen site of ben je geïnteresseerd in andere samenwerkingsmogelijkheden?

lees verder

Lees ook 'Het paarse paard' voor

Geplaatst op 24 januari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Voorlezen is leuk, gezellig en leerzaam voor kinderen. Omdat de Nationale voorleesdagen zijn begonnen, tipt Jilster je graag op de site van illustrator en sprookjesschrijfster Boukje Lootsma. Zij schrijft sprookjes voor kinderen en volwassenen. Er staat ook een heerlijk gedicht op de site, met een mooie prent erbij. Het heet 'Het paarse paard'.

lees verder

Ook leuk om samen te doen: breien!

Geplaatst op 20 januari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Hoera! Vandaag is het 'Samen breien dag'. We hoeven je vast niet te vertellen dat breien helemaal hot is. Voor jong en oud. Je hebt wild breien - zie je ineens een gebreid lapje om een boomstam hangen - en georganiseerd breien. Je kunt zelf een breimiddagje organiseren. Bij je thuis, gezellig met vriend(inn)en en familieleden.

lees verder

Ge-wel-di-g idee: fotoshoot leerlingen groep acht

Geplaatst op 16 januari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Deze pagina’s zijn wel heel bijzonder! Erica Nijburg heeft ze gemaakt, met leerlingen van groep acht van de basisschool, samen met fotograaf Anoushka van Velzen. Als afsluiting van hun periode op de basisschool heeft ze de scholieren één voor één op de foto gezet. En hoe!

lees verder

Een week vol poëzie

Geplaatst op 15 januari 2014 in de categorie Nieuws van Jilster.

Jilster draagt alles – nou ja, bijna alles – wat met tekst en schrijven te maken heeft een warm hart toe. Daarom wijzen we je ook graag op de Poëzieweek die 30 januari 2014 van start gaat.

lees verder

Ook leuk om samen te doen: Bij-Leren!

Geplaatst op 5 december 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Kijk, dit is nog eens een mooi initiatief: Bij-Leren.nl. Deze start-up wil de kennis die jij en ik in huis hebben laten delen met anderen. Gewoon, aan de keukentafel! Bij-Leren gaat op zaterdag 21 december 2013 van start in Utrecht. Er zijn al 21 workshops waar je uit kunt kiezen: van plantaardig leren eten en Arabisch ontcijferen tot tips voor de belastingaangifte.

lees verder

Hulp inschakelen van ‘Tijdschrift voor jou’

Geplaatst op 26 november 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Zou je wel wat hulp willen bij het maken van je tijdschrift? Op het gebied van vormgeving bijvoorbeeld? Omdat je de smaak van het bladen maken he-le-maal te pakken hebt? Of omdat je een nóg mooier tijdschrift wilt maken? Schakel dan Annemarie Boumans in, van Tijdschrift voor jou. Ze werkt ook met Jilster, dus dat is fijn.

lees verder

Ook leuk om samen te doen: werken in de natuur!

Geplaatst op 13 november 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Ken je Groen en Doen al? Deze organisatie stimuleert vrijwilligerswerk in de natuur en in het (stads)landschap. Op de stie van Groen en Doen vind je een kalender met doe-dagen waaraan je zo kunt meedoen. Lekker samen buiten in de natuur werken: is dat iets voor jou?

lees verder

Twee creatieve Sinterklaas ideetjes

Geplaatst op 13 november 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Ben je al een beetje in de stemming voor de komst van de Sint? Van Jilster krijg je hier alvast twee creatieve tips.

lees verder

Da's origineel: QR code naar digitaal tijdschrift

Geplaatst op 18 oktober 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Het Jilsterteam ontvangt hele leuke ideetjes van klanten. Zoals dit bijvoorbeeld. Irene van Iddekinge mailt: "Wij hebben een blad gemaakt voor onze directeur die van haar welverdiende pensioen gaat genieten. We hebben (oud-)collega’s gevraagd om input te leveren, het mocht overal over gaan. Dus het is een gezellig ratjetoe van herinneringen en tips geworden over een periode van zo’n dertig jaar."

lees verder

Anybody anders

Geplaatst op 18 oktober 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Ken je de beroemde rubriek Anybody uit de VIVA? Je ziet daarin twee foto’s van een naakte vrouw of man. Soms ook van twee of drie mensen naast elkaar. Gefotografeerd van voren en van achteren, zonder hoofd, dus anoniem. De geportretteerden vertellen onder de foto’s wat zij vinden van hun eigen lijf. En dat is altijd interessant. Zoiets kun jij ook doen in je eigen tijdschrift. Maar misschien wel met een twist!

lees verder

Taalvoutjes in je tijdschrift?

Geplaatst op 17 oktober 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Ken je Taalvoutjes al? Op facebook hebben ze al een grote schare fans. Taalvoutjes verzamelt allerlei leuke en grappige taalfouten, spelfouten en communicatiefouten.

lees verder

De winnaars zijn bekend!

Geplaatst op 8 oktober 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Tijdens Management Support Live 2013 kon je meedoen met een Jilster winactie. De prijswinnaars zijn inmiddels bekend en hebben ook persoonlijk bericht gehad: Ilse Blom, Trudy Smit, Ellen Jordaan, Esther van der Scheer en Jolanda van Assenbergh, van harte gefeliciteerd!

lees verder

"Ter versiering posters aan de muur"

Geplaatst op 23 september 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Omdat je pas sinds kort een poster van je cover kunt bestellen, zijn we heel benieuwd naar de reactie van een van de eerste klanten die een poster heeft besteld. Andy Verberne is een van de eersten:

lees verder

Taalvrijwilligers nodig!

Geplaatst op 23 september 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

'Taal voor het leven' is een initiatief van Stichting Lezen en Schrijven. Doel van Taal voor het leven is zoveel mogelijk mensen helpen die moeite hebben met lezen en schrijven. Dus: ben jij handig met taal? Word dan ook taalvrijwilliger!

lees verder

Plint gedicht in je tijdschrift!

Geplaatst op 23 september 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Ken je Plint? Jilster is er al jaren fan van. Plint combineert gedichten en kunst. Je kent misschien wel de kussenslopen met mooie gedichten of de raamposters. En nu kun je ook een mooi Plint gedicht in je eigen tijdschrift opnemen.

lees verder

Herken jij een laaggeletterde?

Geplaatst op 23 augustus 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Je weet vast al dat we bij Jilster graag een steentje bijdragen aan het terugdringen van laaggeletterdheid in Nederland. De kunst is natuurlijk om deze mensen te bereiken. Maar ja, hoe doe je dat? Niet via teksten, natuurlijk. Maar wel via via. Via jou, bijvoorbeeld.

lees verder

Opleiding tot Junior-Jurist: nu voor iedere basisschool

Geplaatst op 23 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

“Kun jij lesmateriaal maken voor groep zeven en acht van de basisschool?” vroeg juf Marjon aan juriste en moeder Sija Hogendoorn. Daar hoefde Sija niet lang over na te denken: “Ik vind het belangrijk dat kinderen kennis hebben van het recht, dat ze inzien waar regels toe dienen. Daarmee begrijpen ze de samenleving ook beter. Recht gaat over normen en waarden.” De juriste stelde een leuke en leerzame opleiding tot Junior-Jurist samen, in de vorm van een vrolijk en informatief tijdschrift met mooi lesmateriaal. En tataa! Je kunt het nu bestellen via Jilster.

lees verder

Mooie knipboeken van Homemadehappiness

Geplaatst op 23 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Kinderfeestje organiseren… maar géén idee hoe je het aan moet pakken? Homemadehappiness helpt je erbij. Sinds deze week bestel je zo een van de vijf knipboeken voor kinderfeestjes. Er zijn vijf verschillende thema's: circus, prinsessen, piraten, zomer en kabouter. Iets voor jou?

lees verder

Je eigen vakantiedoeblad maken

Geplaatst op 22 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Eindelijk zomervakantie! Geen idee wat je kinderen kunnen doen? Laat ze een eigen vakantiedoeblad maken. Leuk om creatief bezig te zijn. Als het blad klaar is, laat je zoon of dochter het aan vriendjes en vriendinnetjes zien. Zij lossen de zelfgemaakte puzzel op, maken de zelfbedachte quiz en kleuren de tekening mooi in.

CERES overhandigt tijdschrift over voedselveiligheid

Geplaatst op 15 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

CERES heeft een tijdschrift gemaakt over voedselveiligheid. Het eerste exemplaar is overhandigd in Berlijn aan Kathy Kaaf, de Europese President van Soroptimist International. Oprichter van Jilster was erbij!

lees verder

Nieuw: poster van je cover!

Geplaatst op 3 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Je kunt nu ook een poster bestellen van je eigen tijdschriftcover. Ze zijn moooooi! Op dit moment is het bestellen van een poster nog niet geautomatiseerd. Je kunt via de klantenservice een poster bestellen. Wil je ook een poster bestellen van je cover?

lees verder

Miriam Happee: “Ik word zo blij van al die mogelijkheden”

Geplaatst op 2 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

“Op een verjaardag hoorde ik iemand over Jilster praten”, zo vertelt Miriam Happee. “Toen ik op de site keek, sloeg mijn creatieve brein meteen op hol. Mijn broer Ronald zou binnenkort vijftig worden. Ik ken hem natuurlijk heel goed, dus ik had al vrij snel 32 pagina’s gevuld. Ik kon bijna niet meer stoppen!” Ook anderen hebben pagina’s gevuld in het blad.

lees verder

Kans op kaartjes voor de Efteling met 'Boek je toekomst'

Geplaatst op 2 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

'Boek je toekomst!' is het thema van de Week van de alfabetisering 2013. Iedereen kan een project of een persoon aanmelden voor deze bijzondere week waarin de Stichting Lezen & Schrijven aandacht vraagt voor taalontwikkeling. Ken je een bijzonder iemand die zich inzet voor alfabetisering en wel een mooie prijs verdient? Of ken je een goed project? Meld het, hem of haar dan aan.

lees verder

Ook leuk om samen te doen: groen dichterbij brengen

Geplaatst op 2 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Met meer bomen en planten in de wijk zijn mensen gelukkiger en gezonder. Daarom vergroenen steeds meer mensen samen hun buurt. En jij kunt daar ook aan meedoen. Welk idee ga jij samen met buurtgenoten aanmelden?

lees verder

Achter de schermen bij Jilster

Geplaatst op 1 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

We zijn dolblij met onze stagiaire Tom. Hij heeft voor Jilster een mooi filmpje gemaakt dat goed laat zien wat het verschil is tussen een glossy en een gehecht tijdschrift. Goed, he? Voor Tom is de zomervakantie nu begonnen. Maar gelukkig zien we hem begin september weer terug.

lees verder

Leuke rubrieken in je tijdschrift

Geplaatst op 1 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Wat maakt de tijdschriften in de kiosk nu zo aantrekkelijk? De cover natuurlijk, maar ook: de afwisseling in rubrieken. In de komende nieuwsbrieven bespreken we er een paar. Dit keer: de brievenrubriek. Golden oldie Het is een golden oldie: de brieven- of mailrubriek. En het leuke is: je kunt er de gekste onderwerpen in kwijt. Schrijf allemaal korte teksten met een fake of een echte afzender.

lees verder

Happy end voor Vrije School Zeeland

Geplaatst op 1 juli 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Van onze Middelburgse 'verslaggever' Kees van Rabenswaaij ontvingen we dit heerlijke bericht: "Klas 6 van de Vrije School Zeeland is klas 6 niet meer. Na een hele week van afscheid nemen is het klaar, met tranen, met een mooi toneelstuk, met bloemen, en... met een prachtig afscheidstijdschrift, vooral gemaakt door de kinderen zelf. Want het is gelukt: het tijdschrift was op tijd klaar!"

lees verder

Mooi initiatief: Child at Venture

Geplaatst op 13 juni 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Het Jilsterteam komt met hele mooie initiatieven in aanraking. Zo heeft Child at Venture met Jilster een jaarverslag gemaakt. Wij worden dan weer zo blij van de doelen van deze organisatie dat we deze graag bij je onder de aandacht brengen. Child at Venture steunt jongeren in binnen- en buitenland om hun ambities te verwezenlijken en jonge ondernemers te worden.

lees verder

Eerste ‘Bedstefar’ besteld. En wat is ‘tijdschrift’ in het Chinees?

Geplaatst op 13 juni 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

De eerste ‘Bedstefar’ is besteld bij Jilster! Bedstefar is het Deense woord voor ‘opa’. En ook in de Chinese miljoenenstad Guangzou werken op dit moment de eerste klanten in het Verre oosten samen aan een eigen glossy. Dat is mogelijk omdat Jilster sinds enige weken de mooie zelfgemaakte tijdschriften wereldwijd kan verzenden.

lees verder

Verrassende uitkomsten uit telronde

Geplaatst op 13 juni 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

We waren erg nieuwsgierig waar de meeste tijdschriften die gemaakt worden over gaan en voor wie ze gemaakt worden. Daarom zijn we aan het tellen geslagen. Bij deze de uitkomst over het afgelopen jaar. Wij waren wel verrast door de uitkomsten, eigenlijk. Jij?

lees verder

Ook leuk om samen te doen: hetzelfde zeggen!

Geplaatst op 13 juni 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Sommige promotiefilmpjes zijn zo heerlijk dat je alleen daarom al een app wilt downloaden. Maar ook zonder app kun je dit spelletje samen doen. Op de achterbank van de auto of tijdens een wandelingetje met je vrienden of je gezin.

lees verder

Vrije School Zeeland: van werkgroepjes naar deadline!

Geplaatst op 13 juni 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Heb je de twee vorige afleveringen gevolgd over klas zes van de Vrije School Zeeland? Nou, er is weer ontwikkeling, hoor. Sterker nog, het einde is in zicht. Nog drie weken tot de kinderen met zomervakantie gaan! Een mooi verslag van Jilsters Middelburgse reporter Kees van Rabenswaaij: "De tijd begint te dringen voor klas zes van de Vrije School Zeeland.

lees verder

Secretaresses opgelet...

Geplaatst op 13 juni 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Secretaresses zijn steeds vaker verantwoordelijk voor het maken van een personeelsblad, het schrijven van nieuwsbrieven en het verbeteren van de bedrijfsbrochure. Speciaal voor secretaresses is er de training Pumps! Maak je eigen magazine, een training van Leading Lady. In de training Pumps! Maak je eigen magazine komen alle facetten aan bod om die nieuwe taken beter te kunnen beheren.

lees verder

Online tijdschrift ook op iPad en iPhone te bekijken

Geplaatst op 23 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Je kunt je online magazine nu ook op iPad en iPhone laten zien. Ziet er mooi uit, vind je ook niet? Zo kun je je zelfgemaakte tijdschrift nu dus ook op Apple apparaten laten zien.

lees verder

Redactietips voor huwelijkstijdschrift

Geplaatst op 23 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Heb je binnenkort een bruiloft en wil je het bruidspaar een superpersoonlijk cadeau geven? Maak dan samen een huwelijksglossy voor hen. Tip de ceremoniemeester! En geef er meteen de link bij naar onze redactietips.

Jilster is Erkend leerbedrijf GOC

Geplaatst op 23 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Jilster is Erkend leerbedrijf GOC. En daar zijn we best trots op. Inmiddels is Adriana Romero de gelederen tijdelijk komen versterken vanuit haar mbo opleiding tot dtp'er (desktop publishing).

lees verder

Zelf meehelpen laaggeletterdheid te verminderen?

Geplaatst op 22 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Nederland kent nog anderhalf miljoen laaggeletterde volwassenen. En jij kunt meehelpen om hen naar een hoger lees- en schrijfniveau te helpen. Hoe?

lees verder

Vrije School Zeeland: van startblokken naar werkgroepjes

Geplaatst op 22 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

In een van de vorige nieuwsbrieven vertelde Kees van Rabenswaaij dat Vrije School Zeeland in de startblokken stond wat het maken van een eigen tijdschrift betreft. Bij deze het vervolg: "De klas zes van de Vrije School is nu echt aan de gang met het tijdschrift.

lees verder

ITAS maken in anderhalf uur tijd online tijdschrift

Geplaatst op 2 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Je zult wel denken: ITAS? Wat betekent dat? We leggen het je graag uit. ITAS staat voor IT Assistenten. ‘ITAS’ zijn leerlingen van middelbare scholen die extra uitleg krijgen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ict.

lees verder

Superhandige nieuwe snufjes

Geplaatst op 2 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Omdat het altijd nog beter en makkelijker kan hebben we een paar handige nieuwe snufjes toegevoegd: de levertijdcalculator, wereldwijde verzending en - op veler verzoek - makkelijk een tekst of foto kunnen dupliceren.

lees verder

Ook leuk om samen te doen: lekker de natuur in

Geplaatst op 2 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Eekhoorns die over takken roetsjen, reeën die van bessen snoepen, rivierkreeften die met hun scharen zwaaien. Je ziet ze als je naar buiten gaat en goed om je heen kijkt.

lees verder

Word je eigen uitgever

Geplaatst op 2 mei 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Je hebt een mooi tijdschrift gemaakt en nu wil je dat iedereen het kan bestellen. Maar ja, hoe doe je dat? Word zelf 'uitgever' via Jilster!

lees verder

Nu ook wereldwijde verzending mogelijk!

Geplaatst op 24 april 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Vanaf vandaag kunnen klanten van over de hele wereld een zelfgemaakt tijdschrift thuis laten bezorgen. Daarnaast zijn er nog een paar handigheidjes toegevoegd in de redactieruimte die het werken met Jilster nog makkelijker maken.

lees verder

Vrije School Zeeland staat in de startblokken

Geplaatst op 11 april 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Groep acht van de Vrije School Zeeland in Middelburg staat in de startblokken. Of eigenlijk moeten we zeggen: klas zes, want zo heet groep acht op deze school. Een aantal ouders van kinderen in klas zes heeft met meester Jan overlegd over het maken van een tijdschrift met de klas. En dat gaat inderdaad gebeuren!

lees verder

Ook leuk om samen (of voor een ander) te doen: uitgestelde koffie bestellen

Geplaatst op 11 april 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

De uitgestelde koffie verovert terrein in Nederland. Op steeds meer plaatsen kun je een uitgesteld kopje koffie bestellen. Zo help je mensen die minder te besteden hebben. Dat werkt zo.

lees verder

Meer dan 10.000 lezers!

Geplaatst op 11 april 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Hoera! We zijn de magische grens van 10.000 nieuwsbrief abonnees voorbij. Erg leuk dat er iedere week weer zoveel nieuwe, trouwe klanten bij komen die goed op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes.

lees verder

¿Hablar Espanol?

Geplaatst op 11 april 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Spreek je Spaans, Noors, Deens, Italiaans, Zweeds of Frans? En heb je vrienden of familie in een van de landen waar ze deze talen spreken? Wijs ze dan eens op de nieuwe webpagina's van Jilster.

lees verder

Moederdag: laat je moeder weten hoeveel je om haar geeft

Geplaatst op 11 april 2013 in de categorie Nieuws van Jilster.

Twaalf mei is het moederdag. Een bijzonder moment om je moeder te laten merken dat je haar heel bijzonder vindt! Verras haar eens met een eigen tijdschrift dat je zelf hebt gemaakt.

lees verder
twitter facebook youtube google+ pinterest