huwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

25 jaar getrouwd cadeau:
maak een tijdschrift!

25 jaar getrouwd: met Jilster maak je zelf een prachtig tijdschrift voor een 25 jarig jubileum. Maak gratis een account aan en ga vrijblijvend aan de slag met het online programma van Jilster. Binnen het programma kan je ook familie en vrienden uitnodigen om een pagina op te maken. Ga aan de slag met blanco pagina’s of maak gebruik van de huwelijkssjablonen. Met Jilster kan iedereen een 25 jaar getrouwd tijdschrift maken!

Wil je graag een persoonlijk cadeau maken voor je ouders, tante of vriendin die 25 jaar getrouwd is, maar je weet nog niet wat? Denk dan eens aan een mooi tijdschrift als cadeau!

25 jaar getrouwd huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld afbeelding

Hoe ziet een 25 jaar getrouwd cadeau
tijdschrift eruit?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het 25 jaar getrouwd tijdschrift eruit ziet. De 25 jaar getrouwd glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Vijfentwintig jaar getrouwd?
Maak samen een tijdschrift als cadeau!

25 jaar getrouwd wordt een zilveren huwelijk genoemd. Een bijzonder moment. Na al die tijd zijn ze nog steeds samen én gelukkig. Een mijlpaal waar ze trots op mogen zijn. Dat moet natuurlijk gevierd worden samen met familie en vrienden. Op zo’n feest is het ook bijzonder om een mooi cadeau te overhandigen. Zo’n dag deel je met familie en vrienden, dus is het ook mooi als familie en vrienden samen een persoonlijk cadeau maken voor het echtpaar!

Een tijdschrift maak je eenvoudig samen door via het online programma uitnodigingen te sturen. Elk familielid en vriend of vriendin kan dan zelf een pagina vullen. Je ziet het tijdschrift langzaam vorm krijgen totdat het een volwaardig tijdschrift wordt. Met het echtpaar op de cover!

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n 25 jaar
getrouwd tijdschrift cadeau?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

  • Stap 2

    Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Wil je gaan samenwerken? Nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en/of buren uit van het echtpaar. Zij kunnen dan kun pagina’s vullen.

  • Stap 3

    Een persoonlijk tijdschrift als 25 jaar getrouwd cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Plaats dan de bestelling en laat je tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!