• 25 jaar getrouwd

    Het zilveren huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto’s en verhalen.

    MAAK GRATIS EEN ACCOUNT AAN

25 jaar getrouwd? Geef een persoonlijk tijdschrift als origineel cadeau!

Vieren jullie binnenkort een zilveren huwelijk? 25 jaar getrouwd betekent 25 jaar aan gedeelde momenten en herinneringen. Bij het bereiken van zo’n bijzondere mijlpaal hoort natuurlijk ook een bijzonder cadeau. Denk eens aan een zelfgemaakt tijdschrift. Een tijdschrift over het echtpaar is een persoonlijk en origineel cadeau dat het stel ongetwijfeld zal verrassen!

  • Gratis online ontwerpprogramma
  • Bundel je mooiste foto’s en teksten samen
  • Werk samen met vrienden, familie en kennissen

icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Wat voor tijdschrift ga je maken? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je tijdschrift en doe ideeën op over de invulling van je magazine. Met Jilster kun je een tijdschrift maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je tijdschrift. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je pagina’s helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende uitvoeringen en laat je tijdschrift thuis bezorgen. Het is ook mogelijk om een proefexemplaar te bestellen.

De mooiste foto’s, verhalen en herinneringen
gebundeld in een persoonlijke glossy

Zijn je ouders binnenkort 25 jaar getrouwd of viert je broer, zus of vriend(in) het zilveren huwelijk? Een zelfgemaakt tijdschrift is ontzettend leuk om als cadeau te geven. Bundel je mooiste verhalen, waardevolle herinneringen en foto’s samen in een persoonlijke glossy. Werk samen met vrienden, familie en kennissen om het cadeau nòg persoonlijker te maken!

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift: Frits en Mary 40 jaar samen!

“Op 1 augustus 2014 waren mijn lieve ouders 40 jaar getrouwd”, zo mailt Anouk. Samen met haar zus Mira en haar broer Egon heeft ze een tijdschrift voor hen gemaakt.

Love & Marriage: een prachtig tijdschrift voor het bruidspaar

Frank heeft een tijdschrift gemaakt voor Meta en Wim. Zij stapten in september in het huwelijksbootje. “Meta en Wim waren zeer blij met het magazine”, zo mailt hij.

Ja ik wil!: Het gouden huwelijk van haar ouders

Nicole heeft samen met familie en vrienden een tijdschrift gemaakt voor het gouden huwelijk van haar ouders. ‘Iedereen was zeer enthousiast over het resultaat.’

Kies uit verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Kies bijvoorbeeld voor een gehecht tijdschrift met een matte- of glanzende omslag of maak indruk met een luxere variant, zoals een gelijmde glossy of een boek met harde kaft. Zo is er altijd een uitvoering die past bij jouw 25 jaar getrouwd cadeau!

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende cover

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Bestel je tijdschrift of boek al
vanaf één exemplaar!

Een tijdschrift als cadeau voor 25 jaar getrouwd maak je eenvoudig met Jilster!

Met Jilster kun je direct aan de slag met het maken van een tijdschrift. Het online ontwerpprogramma is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Voeg je eigen teksten en foto’s toe en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen en clip-arts of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je jouw 25 jaar getrouwd cadeau helemaal maken zoals jij dat wilt!

Maak ook zelf een poster voor het zilveren huwelijk!

Met Jilster kun je ook zelf of samen met anderen een poster maken als cadeau voor het 25 jarig huwelijk. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Laat bijvoorbeeld de cover van het tijdschrift afdrukken als poster of maak een fotocollage van de mooiste foto’s – Leuk als 25 jaar getrouwd cadeau of voor in huis!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

“Al meerdere keren heb ik een magazine gemaakt via Jilster. Nu de laatste keer met een aantal collega’s samen voor een andere collega die ging trouwen. Je biedt dan echt iets unieks aan. Voordeel is ook dat je niet met z’n allen bij elkaar hoeft te komen om van alles te organiseren; iedereen krijgt zijn of haar eigen pagina toegewezen en maakt de pagina op een moment dat het hem/haar het beste uitkomt. Echt een aanrader! Succes gegarandeerd!”
Marlieshttps://
Met alle kinderen en (achter)kleinkinderen gewerkt aan een tijdschrift voor het 65-jarig huwelijk van onze ouders. Is heel mooi geworden en viel enorm in de smaak. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Anitahttps://
“Super leuk tijdschrift gemaakt voor bruiloft zoon. Je moet het even door krijgen, wat er allemaal mogelijk is. Eenmaal begonnen, dan kan je bijna niet meer stoppen. Het is leuk om te maken en het ziet er super mooi uit. Bij ons is het een heel boek geworden met harde kaft. Ik kan niet wachten om de gezichten te zien van zoon en aanstaande schoondochter!”
Therese Swindelshttps://
“Ik heb een hele goede ervaring met Jilster. Ik heb voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd zijn een tijdschrift gemaak! Echt super! Werkt makkelijk en uiteindelijk klaar en op papier ziet het er geweldig uit!”
Maaikehttps://
“Het werkt heel eenvoudig, je kunt makkelijk artikelen maken en aanpassen. Duidelijke site en werkprogramma. Toen we ons magazine ontvingen waren wij al erg blij maar toen we het blad uiteindelijk vorige week gaven aan onze ouders die 50 jaar getrouwd waren was het compleet. We hadden ze niet blijer kunnen maken. Ze vonden het geweldig dat ook de schoonzoons en kleinkinderen meegewerkt hadden aan hun Glossy. Kortom geweldig!”
Marianne Schlamannhttps://

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.