huwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

40 jaar getrouwd cadeau: maak een tijdschrift!

Zijn je ouders of opa en oma binnenkort 40 jaar getrouwd of 45 jaar getrouwd en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Al gedacht aan het maken van een glossy voor het robijnen of saffieren echtpaar? Met het online programma van Jilster kan je dat heel eenvoudig doen.

Samen met familieleden, vrienden en kennissen maak je heel eenvoudig een mooi tijdschrift voor het 40 jarig huwelijk of als 45 jaar getrouwd cadeau. Een tijdschrift vol met persoonlijke verhalen, foto’s van vroeger en nu, toepasselijke gedichten en bijvoorbeeld tekeningen van de (klein-) kinderen.

40 jaar getrouwd kado 40 jarig huwelijk

Hoe ziet een tijdschrift eruit als 40 jaar getrouwd
(of 45 jaar getrouwd) cadeau?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) tijdschrift eruit ziet. De 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…
40 of 45 jaar getrouwd?
Maak samen een tijdschrift als cadeau!
40 jaar getrouwd kado 40 jarig huwelijk

Het robijnen huwelijk

Het 40 jarig huwelijk wordt een robijnen huwelijk genoemd. Een bijzonder moment en een mijlpaal waar ze trots op mogen zijn. Een 40 jarig huwelijk moet natuurlijk gevierd worden samen met familie en vrienden. Na 40 jaar getrouwd te zijn geweest is het natuurlijk bijzonder om een mooi cadeau te overhandigen. Wat is er mooier dan een tijdschrift vol mooie foto’s, leuke herinneringen, grappige anekdotes en wensen van vrienden en familie? Maak het 40 jarig huwelijk onvergetelijk!

Het saffieren huwelijk

Het 45 jarig huwelijk wordt een saffieren huwelijk genoemd. Ook dit is een mijlpaal in het huwelijk en verdient een mooi cadeau, gemaakt door familie en vrienden. Met Jilster maak je eenvoudig samen een 45 jaar getrouwd tijdschrift dat tijdens het huwelijksfeest overhandigd kan worden. Bereid je maar voor op emotionele reacties en een traantje van geluk: ‘Hebben mijn vrienden en familie een echt tijdschrift voor ons gemaakt?’.

Werk samen met vrienden, familie en kennissen

Een tijdschrift maak je eenvoudig samen door via het online programma uitnodigingen te sturen. Elk familielid en vriend of vriendin kan dan zelf een pagina vullen. Je ziet de pagina’s langzaam vorm krijgen totdat het een volwaardig tijdschrift wordt. Met het echtpaar op de cover natuurlijk!

Een tijdschrift maken voor een
40 of 45 jarig huwelijk in 3
simpele stappen.

 Hoe maak je nou zo’n 45 of 40 jaar getrouwd kado?
We geven je graag nog wat tips voor
 de praktische
kant van het tijdschrift
 maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Binnenkort wordt er een 40 jarig huwelijk of een 45 jaar getrouwd feest gevierd. Maak een glossy cadeau: Meld je aan voor een gratis account en start gelijk een nieuw tijdschrift. Ga aan de slag in het online programma van Jilster.

  • Stap 2

    Bedenk of je het tijdschrift voor 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) alleen wilt maken of samen met anderen. Wil je gaan samenwerken? Nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren van het echtpaar. Zij kunnen dan hun pagina’s gaan vullen.

  • Stap 3

    Een persoonlijk tijdschrift als 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Plaats dan de bestelling en laat je tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!