bloemen transparanthuwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

bloemen transparanthuwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

Origineel huwelijkscadeau maken
voor 40 jaar getrouwd

Zijn je ouders of opa en oma binnenkort 40 jaar getrouwd of 45 jaar getrouwd en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Maak zelf een glossy voor het robijnen of saffieren echtpaar.

Met het online programma van Jilster kan je samen met familie, vrienden of kennissen een jubileumtijdschrift maken om het getrouwde koppel te verrassen. Vul het met persoonlijke verhalen, foto’s van vroeger en nu, toepasselijke gedichten en bijvoorbeeld tekeningen van de (klein-) kinderen. Ga snel aan de slag en maak en onvergetelijk jubileumcadeau.

Kies uit 4 verschillende tijdschrift uitvoeringen

Nietjes (met of zonder glanzende omslag), gelijmd of harde kaft.

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) tijdschrift eruit ziet. De 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Gehecht tijdschrift

jilster tijdschrift mat

Gelijmde glossy

tijdschrift gelijmd voorbeeld

Boek

uitvoering jilster hardcover

Huwelijkssjabloon voorbeelden

Klik op de sjablonen hieronder om de doorbladerbare versie te bekijken. Deze zijn beschikbaar in het online programma.

40 of 45 jaar getrouwd?
Maak samen een tijdschrift als cadeau!
40 jaar getrouwd kado 40 jarig huwelijk

Het robijnen huwelijk

Het 40 jarig huwelijk wordt een robijnen huwelijk genoemd. Een bijzonder moment en een mijlpaal waar ze trots op mogen zijn. Een 40 jarig huwelijk moet natuurlijk gevierd worden samen met familie en vrienden. Na 40 jaar getrouwd te zijn geweest is het natuurlijk bijzonder om een mooi cadeau te overhandigen. Wat is er mooier dan een tijdschrift vol mooie foto’s, leuke herinneringen, grappige anekdotes en wensen van vrienden en familie? Maak het 40 jarig huwelijk onvergetelijk!

Het saffieren huwelijk

Het 45 jarig huwelijk wordt een saffieren huwelijk genoemd. Ook dit is een mijlpaal in het huwelijk en verdient een mooi cadeau, gemaakt door familie en vrienden. Met Jilster maak je eenvoudig samen een 45 jaar getrouwd tijdschrift dat tijdens het huwelijksfeest overhandigd kan worden. Bereid je maar voor op emotionele reacties en een traantje van geluk: ‘Hebben mijn vrienden en familie een echt tijdschrift voor ons gemaakt?’.

Werk samen met vrienden, familie en kennissen

Een tijdschrift maak je eenvoudig samen door via het online programma uitnodigingen te sturen. Elk familielid en vriend of vriendin kan dan zelf een pagina vullen. Je ziet de pagina’s langzaam vorm krijgen totdat het een volwaardig tijdschrift wordt. Met het echtpaar op de cover natuurlijk!

Een tijdschrift maken voor een
40 of 45 jarig huwelijk in 3
simpele stappen.

 Hoe maak je nou zo’n 45 of 40 jaar getrouwd kado?
We geven je graag nog wat tips voor
 de praktische
kant van het tijdschrift
 maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd
  • Stap 1

    Binnenkort wordt er een 40 jarig huwelijk of een 45 jaar getrouwd feest gevierd. Maak een glossy cadeau: Meld je aan voor een gratis account en start gelijk een nieuw tijdschrift. Ga aan de slag in het online programma van Jilster.

  • Stap 2

    Bedenk of je het tijdschrift voor 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) alleen wilt maken of samen met anderen. Wil je gaan samenwerken? Nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren van het echtpaar. Zij kunnen dan hun pagina’s gaan vullen.

  • Stap 3

    Een persoonlijk tijdschrift als 40 jaar getrouwd (of 45 jaar getrouwd) cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Plaats dan de bestelling en laat je tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.