huwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

50 jaar getrouwd:
een tijdschrift cadeau

50 jaar getrouwd: Wat fantastisch! Zoek je leuke ideëen voor een 50 jaar huwelijksfeest van opa en oma of je ouders?

Denk dan eens aan een eigen glossy als origineel cadeau voor dit gouden bruidspaar. Het tijdschrift voor je opa en oma maak je met Jilster precies zoals je wilt, sámen met familie, vrienden en kennissen. Ook als je ouders 50 jaar getrouwd zijn kan je samen een tijdschrift maken.

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

Hoe ziet een 50 jaar getrouwd
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het 50 jaar getrouwd tijdschrift eruit ziet. De 50 jaar getrouwd glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

 

love and marriage huwelijkscadeau tijdschrift maken

Love & Marriage: een prachtig eigen tijdschrift voor het bruidspaar

Frank heeft een tijdschrift gemaakt voor Meta en Wim. Zij stapten in september in het huwelijksbootje. “Meta en Wim waren zeer blij met het magazine”, zo mailt hij. “Het bruidspaar vond het een fantastisch cadeau en waren zeer verrast met de verschillende bijdragen en foto’s.”

Lees meer >

ja ik wil gouden huwelijk cadeau ouders

Ja ik wil!: Het gouden huwelijk van haar ouders

Nicole heeft samen met familie en vrienden een tijdschrift gemaakt voor het gouden huwelijk van haar ouders. ‘Wij zijn super tevreden over de glossy die we gemaakt hebben als cadeau voor het gouden huwelijksfeest van onze ouders!’

Lees meer >

huwelijkscadeau superblij met de anneroy klanten vertellen

Superblij met AnneRoy

Af en toe veren wij van het Jilsterteam op van onze bureaustoel als we weer een mooi mailtje krijgen. Zoals deze van Martijn Kraan, die samen met Nicole Ketelaar, Chris en Yvonne Velthausz de redactie vormde achter de AnneRoy.

Lees meer >

Uitnodiging 50 jaar getrouwd ontvangen?
Nu nog een origineel cadeau…

Als je ouders (of opa en oma) al 50 jaar getrouwd zijn, hebben ze natuurlijk al heel wat meegemaakt met elkaar en met jullie. Al die bijzondere ervaringen kun je in je tijdschrift laten zien.

Welke leuke herinnering hebben familieleden, vrienden, kennissen en buren? Vraag of ze deze opschrijven in het cadeau tijdschrift. Met een leuke eigen foto erbij. Verderop lees je hoe je in een paar eenvoudige stappen je eigen tijdschrift maakt voor het gouden bruidspaar in jullie familie.

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n
50 jaar getrouwd cadeau?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

  • Stap 2

    Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je het samen wilt doen, nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren van je vader uit om ook een pagina te vullen.

  • Stap 3

    Een eigen magazine als 50 jaar getrouwd cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Bestel dan het gewenste exemplaren in druk en laat je tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Meer dan 350.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!