Ben jij degene die het een en ander gaat regelen voor een huwelijksjubileum? Een origineel cadeau-idee heb je al, een eigen Jilster-glossy. Maar een passende, originele uitnodiging voor de feestdag? Wij hebben een gouden tip!

50 jaar getrouwd, goud waard

50 jaar getrouwd wordt een gouden huwelijk genoemd. Een huwelijk met een gouden randje. En goud is het zeker waard! Twee mensen besloten vijftig jaar geleden met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. En wat is er mooier om te vertellen dat je al 600 maanden, 2.600 weken oftewel bijna 18.250 dagen lief en leed met elkaar deelt? En dat nog steeds doet. Een heel bijzonder moment dat je graag wilt delen met familie en vrienden. Een dag waarop je samen terug kunt blikken op mooie herinneringen aan vijftig jaar huwelijk. Bekijk voor meer informatie over huwelijkstijdschriften ook de pagina huwelijkscadeau.

Eigenlijk verdient elk jubileum een eigen feestje. Een persoonlijke, zelfgemaakte 50 jaar getrouwd uitnodiging mag daarbij niet ontbreken. Met als cadeau een zelfgemaakt tijdschrift van familie en vrienden, geef je elk jubileum nog meer glans. Of je 1, 5, 12,5, 25, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd bent, maakt dan niet uit!

Een bijzondere uitnodigingskaart is daarbij uitermate belangrijk. Familie en vrienden ontvangen namelijk graag een leuke uitnodiging voor het feest! Bij fuif heb je de keuze uit veel verschillende soorten uitnodigingskaarten, zoals deze:

 

Huwelijksjubileum vieren

50 Jaar getrouwd. Na al die tijd nog steeds samen én gelukkig. Een mijlpaal waar je als echtpaar trots op mag zijn. Een speciaal moment om hier samen met familie en vrienden bij stil te staan. Dat moet natuurlijk gevierd worden samen met familie en vrienden.

Zo’n speciaal feest begint al bij de uitnodigingen. Hoe nodig je familie en vrienden uit voor zo’n speciale dag? Met uitnodigingskaarten van Fuif natuurlijk! Op fuif.nl vind je uitnodigingskaarten voor elk huwelijksjubileum en kies of maak je een stijlvolle, kleurrijke, nostalgische of klassieke uitnodiging. Op elke kaart is het makkelijk naar eigen wens de tekst aan te passen en een foto toe te voegen of te vervangen. En hoe de dag eruit gaat zien? It’s up to you! Om je op weg te helpen een aantal originele ideeën en inspiratie voor uitnodigingskaarten:

 

Oude huwelijkslocatie
Wat denk je van een feest met dezelfde locatie als waar het bruiloftsfeest vijftig jaar geleden plaats vond. Wat is er mooier dan samen met familie en vrienden zo’n feestelijke dag opnieuw te beleven op precies dezelfde plek waar het allemaal begon? Helemaal leuk als je een vintage uitnodigingskaart gebruikt met een foto van 50 jaar geleden en een foto van nu!

 

Bestemming huwelijksreis
Of stuur het gouden bruidspaar weer op huwelijksreis naar de bestemming van vijftig jaar geleden. Maak (of kies) een uitnodigingskaart en nodig een select gezelschap mee uit op honeymoon. Een populaire keuze is de kaart met een strandpaal met bordjes. Tijdens zo’n reis beleeft het jubilerende echtpaar hun allereerste reis als man en vrouw weer opnieuw. Deze keer delen ze hun bijzondere reis met familie en vrienden. De mooie herinneringen krijgen ze hierbij cadeau!

 

Verrassingsbruiloft Nodig familie en vrienden uit met de mooiste uitnodiging voor een verrassingsbruiloft. Laat – in het bijzijn van familie en vrienden – als verrassing het jubilerende echtpaar hun huwelijksbeloftes opnieuw uitspreken. De trouwdag van vijftig jaar geleden wordt zo helemaal opnieuw beleefd!

 

Fotoshoot

Leuk om te organiseren is een fotoshoot van het jubilerende echtpaar. Deze foto’s kunnen weer uitstekend gebruikt worden in het zelf te maken tijdschrift en voor op de uitnodigingskaarten. Origineel en grappig wordt het als je ‘dezelfde’ foto’s laat maken als vijftig jaar terug. Foto’s met het bruidspaar op dezelfde locatie, met min of meer dezelfde kleren aan en poserend in dezelfde houding. Zoek de verschillen!

 

 

Wist je dat?

  • Bij een echtpaar dat 50 jaar getrouwd is ontvangt het bruidspaar per post een felicitatiebrief van de burgemeester.
  • Bij een 60-jarig huwelijk ontvangt het bruidspaar een felicitatiebrief en attentie van de burgemeester en een felicitatiebrief van de Koning en de Commissaris van de Koning.
  • Bij een echtpaar dat 65-, 70- of 75 jaar getrouwd is, ontvangt het bruidspaar een felicitatiebrief en attentie van de burgemeester.
  • Als het jubilerend (65, 70 of 75 jaar) bruidspaar daar prijs op stelt, bezoekt de burgemeester (of bij verhindering de loco-burgemeester) het bruidspaar.
  • Bij een 65-jarig huwelijk ontvangt het bruidspaar van de Koning en de Commissaris van de Koning een brief.
  • Bij een 70-jarig huwelijk krijgt het bruidspaar een brief en attentie van de Koning en de Commissaris van de Koning.
  • Bij een 75-jarig huwelijk krijgt het bruidspaar desgewenst bezoek van een Kamerheer van de Koning.

Bron: Nijmegen.nl

Ontwerp je eigen kaart voor 50 jaar getrouwd

Op de website van fuif vind je niet alleen de mooiste kaarten voor een huwelijksjubileum. Je kunt er ook je eigen kaart ontwerpen. Dat doe je heel eenvoudig op www.fuif.nl.

Ideaal als je ook zelf een tijdschrift via Jilster maakt, omdat je dezelfde stijl van de glossy kunt toepassen op de uitnodigingskaart. Maak gebruik van de versieringen en bewerkingsopties van fuif om je eigen kaart te ontwerpen. Met eigen afbeeldingen en teksten maak je de kaart nog persoonlijker!

Gouden tip speciaal voor lezers van Jilster

Grijp je kans! Fuif biedt nu 15% korting op de jubileumkaarten die je bij www.fuif.nl bestelt. Om gebruik te maken van de korting gebruik je de volgende code: Jilster15

Deze actie is geldig op uitnodigingen, uitgezonderd van enveloppen en proefdrukken, en loopt tot 1 september 2017.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie