verjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Abraham 50 jaar:
maak een tijdschrift cadeau!

Wordt je man, vader, broer of vriend binnenkort 50? Het is een leuk idee om een zelfgemaakte glossy cadeau te doen aan de Abraham. Hierin kun je ook meteen kwijt ‘waar hij de mosterd haalt’.

Geen 50 jaar, maar 175 jaar oud.

De naam Abraham verwijst naar het bijbelse figuur Abraham.
Wist je dat Abraham, die getrouwd was met Sarah, volgens de overlevering maar liefst 175 jaar oud is geworden?
En nog een leuk weetje! Ken je de uitdrukking ‘Weten waar Abraham de mosterd haalt’? Hiermee wordt bedoeld ‘Hij is op de hoogte, weet er alles van’. Wanneer je vijftig bent geworden, schijn je de wijsheid in pacht te hebben.

abraham 50 jaar

Hoe ziet een Abraham 50 jaar cadeau
tijdschrift of boek eruit?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het Abraham tijdschrift eruit ziet. De Abraham glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Abraham 50 jaar?
Maak samen een tijdschrift als cadeau!

Je kunt heel eenvoudig samen een eigen
tijdschrift maken voor de 50 jarige. Hier kun je teksten
en afbeeldingen in zetten van jouw eigen jarige.

We geven je graag wat ideeën voor
je Abraham 50 jaar cadeau:

Abraham 50 jaar cadeau koning willem alexander tijdschrift cover voorbeeld
 • 50 Jaar worden is natuurlijk een dankbare gelegenheid, waar je in het tijdschrift veel grappige teksten over kunt schrijven. Wat denk je van een pagina met tips tegen ouderdom? Een quiz met vragen over zijn ‘echte’ leeftijd?
 • Verzamel leuke en typerende uitspraken van de Abraham en zet ze bij elkaar op een pagina. Je hebt in het online programma van Jilster leuke sjablonen hiervoor.
 • Zoek uit waar de jarige allemaal heeft gewoond, zet deze adressen met of zonder foto van de woning bij elkaar en vertel over een bijzonderheid bij ieder adres.
 • Maak een foto van bijvoorbeeld een opblaasbare Abraham of een Abraham pop en plaats deze in het tijdschrift. Zet er een paar gevatte opmerkingen bij. Oh ja, vergeet hem niet te vertellen waar hij de mosterd haalt.
 • Een (korte) levensomschrijving mag natuurlijk niet ontbreken. Voorzie deze van foto’s van baby tot nu.
 • Vraag familie, vrienden en collega’s om te vertellen wat de jarige leuk maakt als echtgenoot, zoon, oom, broer, vriend of collega.
 • Is de jarige een autofan? Vertel iets over de auto’s die hij heeft gehad. Is hij een sportman? Maak een mooie fotoreportage van hem in actie.
 • Meer een bierdrinker? Bedenk een biertest met onthullende foto’s. (We noemen geen namen van de personen op de foto. Maar we kennen ‘m allemaal…) Of: houdt hij misschien van koken? Verzamel de lekkerste recepten in zijn eigen glossy!

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n Abraham
50 jaar tijdschrift cadeau?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
 • Stap 1

  Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.


 • Stap 2

  Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Wil je gaan samenwerken? Nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren van de jarige uit om ook een pagina te vullen.

 • Stap 3

  Een persoonlijk tijdschrift als Abraham cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Plaats dan je bestelling en laat je tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!