SCHOOLOPDRACHT

Een tijdschrift maken betekent creatief en vakinhoudelijk bezig zijn. Een uitdagende manier om samen te werken aan een schoolopdracht!

AFSCHEID GROEP 8

Maak het afscheid van de basisschool onvergetelijk met een zelfgemaakte glossy. Leuk voor nu èn later!

VERSLAG & SCRIPTIE

Val extra op bij je docenten door je stageverslag of scriptie een professionele uitstraling te geven!

PORTFOLIO

Een tijdschrift is een uniek èn leuk middel om anderen kennis te laten maken met jou als persoon.

Afscheid groep 8:
maak samen een tijdschrift

Afscheid groep 8 tijdschrift: maak het eenvoudig met Jilster. Maak gratis een account aan en probeer het uit. Nodig de hele klas, de ouders, juffen en meesters uit om samen te werken aan het afscheid groep 8 tijdschrift.

Neemt je kind dit jaar afscheid van de basisschool en wil je iets blijvends meegeven? Denk dan eens aan een eigen glossy als afscheidscadeau. Een tijdschrift vol met foto’s van de kleutertijd tot nu, interviews met leerkrachten, persoonlijke verhalen van klasgenoten en plannen voor de toekomst. Het unieke aan een eigen tijdschrift is dat de leerlingen dit mee naar huis kunnen nemen en hiermee de basisschooltijd altijd kunnen herbeleven.

Hoe ziet een afscheid groep 8
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het afscheid groep 8 tijdschrift eruit ziet. De afscheid groep 8 glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

‘Afscheid groep 8’ Klanten en Tips…

basisschool overbos

Een exclusieve 'uitzwaai editie' voor groep 8 van basisschool Het Overbos

Ines Kombrink wilde het moment waarop haar kind de overstap van groep 8 naar de middelbare school maakte niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom maakte zij in samenwerking met een groepje ouders en leerkrachten van OBS Het Overbos in Oostvoorne…

Tips financiering afscheidsglossy groep 8

Op basisscholen wordt er steeds vaker een afscheidsglossy voor groep 8 gemaakt. De leerlingen zijn altijd ontzettend blij met hun eigen tijdschrift. Ze zien graag hun persoonlijke pagina’s terug en genieten van verhalen en interviews met klasgenoten…
Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Tips voor de inhoud van jouw afscheidsglossy voor groep 8

Zit je zoon of dochter in groep 8? Dan gaan ze dit jaar afscheid nemen van hun vertrouwde juf, meester en klasgenoten. Het komt steeds vaker voor dat ouders een tijdschrift maken voor hun kind en deze aan het eind van het jaar geven. Het ontwerp-…
Jilster in het onderwijs magazine

Het ‘Jilster in het onderwijs’ magazine

‘Jilster in het onderwijs’, een praktisch magazine als handboek én inspiratiebron. Bestel hem nu en pak je voordeel. Zo draagt Jilster bij aan het onderwijs In dit magazine vind je leuke verhalen en inspirerende interviews met ouders…
Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy
,

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit,…
cbs de akker afscheid groep 8 tijdschrift

Extra mooi afscheidstijdschrift CBS De Acker door sponsorpagina

Op CBS De Acker in Bergschenhoek is het traditie om een mooi herinneringsboek mee te geven aan de leerlingen van groep acht. Vorig jaar is dat voor het eerst met Jilster gemaakt. Dit jaar hebben Bianca de Leede en een aantal andere ouders…

AANVULLEND MATERIAAL

Het maken van een tijdschrift als afscheidscadeau voor groep 8 is een leuke, unieke en creatieve cadeau. Laat je de leerlingen zelf het tijdschrift vullen? We krijgen steeds vaker de vraag hoe leerlingen dit het beste kunnen aanpakken. Graag geven we je tips om jou en je leerlingen op weg te helpen.

Glossy maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n
afscheid groep 8 tijdschrift?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster.

Download ook: werkboekje
samen een tijdschrift maken
voor afscheid groep 8

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Overleg met ouders en leerkrachten over de mogelijkheden voor het maken van een afscheid groep 8 glossy. Het is erg leuk om samen te doen en een bijzonder cadeau voor de kinderen.

  • Stap 2

    Maak een account aan en probeer Jilster gratis uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

  • Stap 3

    Een eigen magazine als afscheidsglossy voor groep 8 maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Bestel dan het gewenste exemplaren in druk en laat je tijdschrift of glossy thuis bezorgen.

Samen een tijdschrift maken
met Jilster

Ouders en leerkrachten vertellen in dit filmpje hoe zijn samen een tijdschrift hebben gemaakt voor afscheid groep 8 en wat ze vinden van werken met Jilster.

 

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!