Hoe maak je een Afscheid Groep 8 tijdschrift makkelijker, leuker en mooier?

Jilster gebruiken voor het maken van een afscheidstijdschrift is een kwestie van starten, opmaken en bestellen. Het is zo eenvoudig en al doende kom je op het punt dat het klaar is. Het kan echter ook extra vragen opleveren als je het nog makkelijker, leuker en mooier wil maken. Daar is deze ene pagina voor. Het is een verzameling van alle nuttige informatie die jou en andere ouders, docenten en leerlingen helpt.

Eerst enkele praktische tips om je op weg te helpen

Dan de tips om het nog makkelijker te maken

De tops voor een nog mooier Afscheid Groep 8 tijdschrift

Je kunt indien je dat wenst allemaal aparte tijdschriften opmaken en als één oplage bestellen. Je kunt er ook voor kiezen dat iedere leerling zijn of haar eigen cover heeft. Deze variaties zijn allemaal in één oplage en bestelling mogelijk. Neem dan even contact op met onze Service.

Als je meerdere momenten van verschillende creaties hebt deze komende schoolmaanden, dan kun je die allen bij elkaar optellen als één oplage. Hierdoor gaat de oplagekorting met stappen omhoog, waardoor de kosten per stuk omlaag gaan.

Betaling loopt eenvoudig via de webshop in het programma. Het is soms makkelijker om per factuur te voldoen. Stuur dan even een bericht naar onze Service.

De bestellingen van Afscheid Groep 8 tijdschriften worden veelal tegelijk gedaan. Indien je alle risico van vertraging uit wil sluiten, adviseren we twee weken voor gebruik te bestellen. Ofschoon we normaal maar één tot twee productiedagen nodig hebben.

Enkele documenten die van jou een top-redacteur maken