Verlaten jouw leerlingen groep 8? Maak samen een afscheidstijdschrift of jaarboek als blijvende herinnering

Nemen je leerlingen dit jaar afscheid van de basisschool en wil je iets blijvends meegeven? Denk dan eens aan een jaarboek groep 8 of afscheidsglossy. Een fantastisch cadeau voor nu en later!

Zelf een afscheidstijdschrift of jaarboek maken: Hoe werkt dat?

Jilster is een online programma waarmee je eenvoudig een eigen tijdschrift kan maken voor elke gelegenheid. Ook erg leuk als een afscheid groep 8 cadeau voor je leerlingen dus! Maak gratis een account aan en start een nieuw tijdschrift in het online programma. Bewerk de pagina's precies zoals je wilt en voeg je eigen afbeeldingen en teksten toe.


Maak gratis een account en start je tijdschriftAfscheid groep 8: Waarom een tijdschrift maken?

Wanneer je leerlingen afscheid nemen van groep 8 is dat een bijzonder moment.
Het leuke van een magazine is dat je deze samen met de kinderen uit groep 8 kunt maken. Een andere mogelijkheid is om met een aantal ouders als verrassing een tijdschrift voor de kinderen te maken.

Hoe je het ook aanpakt: Je maakt zo´n afscheid groep 8 magazine heel eenvoudig met Jilster. Met een groep ouders, als lesproject of in combinatie met die twee.

Met Jilster maak je eenvoudig samen een tijdschrift als blijvend afscheidscadeau.Hoe ziet een afscheidstijdschrift of boek er uit?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het afscheidstijdschrift eruit ziet. De afscheidsglossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

jilster product uitvoering gehecht matte cover jilster product uitvoering gelijmd glossy cover jilster product uitvoering harde kaft boek

Korting bij hogere oplages: Wanneer je meerdere tijdschriften bestelt, wordt de prijs per tijdschrift goedkoper. 


Bestel gratis het 'Jilster in het onderwijs' magazine

Wil je graag eerst een voorbeeld tijdschrift zien? Bestel dan gratis het 'Jilster in het onderwijs' magazine. Hieronder kan je ook de digitale versie doorbladeren. Bestellen kan door onderin op 'Bestel dit tijdschrift' te klikken:

jilster in het onderwijs magazine bestel knop


Kan je de digitale versie van het tijdschrift hierboven niet zien? Klik dan hier


Video: Afscheidstijdschrift basisschool

Ouders en leerkrachten vertellen in dit filmpje wat zij ervan vonden om samen een tijdschrift te maken en hoe zij het werken met Jilster hebben ervaren.
Gratis aanmelden en tijdschrift starten