Jubileum, relatie-magazine, jaarverslag…

Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te werken aan een tijdschrift of boek, of samen te werken met je team. Met het online ontwerpprogramma van Jilster kun je jouw bedrijfspromotie volledig naar je eigen hand zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

• Gratis online ontwerpprogramma

• Werk zelfstandig of samen met je team

• Professioneel drukwerk

• Deel je tijdschrift ook online (gratis)

Service op maat

Welke hulp heb je nodig? Onze professionals helpen je het nog sneller, makkelijker of mooier te maken. Van slechts een review tot aan eindredactie. Per pagina, per interview, per foto. Het vraagt maar 5 minuten en we koppelen dezelfde dag nog terug. Je weet tot op de pagina wat het kost en wanneer het klaar is. Ga naar Service op maat.

Of wil je liever volledig ontzorgd worden en alles aan onze professionals over laten? Gan dan gelijk naar Service op maat – volledig ontzorgd.

Service op maat
Service ilustration
Service Icon
Verzending naar huisadressen

We bieden de mogelijkheid om tijdschriften te verzenden naar verschillende huisadressen.

Service Icon
Online verkoop

Met Jilster is het ook mogelijk om je brochure online te koop aan te bieden aan derden. Bezoekers van je online brochure vinden hier de optie om het tijdschrift te bestellen en als gedrukt exemplaar thuis geleverd te krijgen.

Service Icon
Herhaal bestellingen

Ben je van plan om meerdere malen per jaar te bestellen? Wij bieden voor deze bedrijven speciale prijzen aan.

Gratis tips & tools

Hoe maak je het mooier en heb je meer impact? We helpen je graag op weg met ons Jumpstart document waar de belangrijkste tips en trucks in staan. Meer impact heb je door bij aanvang slimmer na te denken over de opzet. Hiervoor bestaat ons Business Magazine Canvas. Dit is een raamwerk die je helpt de belangrijkste keuzes te maken. Via onderstaande formulier kun je deze gratis documenten downloaden.

Onze fans vertellen…

Review Image
Jan Scholing van het Nederlands Instituut voor Militaire Historie

Zoekend naar een platform waar we de regie in handen hadden, kwamen we uit bij Jilster, bijna een uitgeverij op zichzelf. Alles in één met veel gebruiksgemak en service. Eenvoudig bestellen en snel een mooi product in huis, fijn.

Review Image
Jacqueline Kremer van Humanitas: ‘Ontroert’

Met Jilster werk ik aan levenstijdschriften. We bedenken formats en met onze vrijwilligers laten we mensen stralen. Het ontroert als een vrijwilliger het tijdschrift aan een deelnemer aanbiedt. Een persoonlijke levensglossy; prachtig.

Review Image
Eric Faber over relatiemagazine Netbasics

Het ict-bedrijf Netbasics heeft met de professionele hulp van het Team Jilster Plus een professioneel relatiemagazine gemaakt. “Goed om in te zetten bij sales en after-sales.”

Kom eens langs

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.