Je bedrijfspromotie zelf in de hand houden

Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te werken aan een tijdschrift of boek, of samen te werken met je team. Met het online ontwerpprogramma van Jilster kun je jouw bedrijfspromotie volledig naar je eigen hand zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

• Gratis online ontwerpprogramma

• Werk zelfstandig of samen met je team

• Professioneel drukwerk

• Deel je tijdschrift ook online (gratis)

Service op maat

Hulp of advies nodig? Wij helpen je graag met specifieke wensen, zo win je aan tijd en kwaliteit. Stuur ons een mail. Dan inventariseren wij de ‘hulpvraag’ en doen je een voorstel. Lees hier verder over de service die wij kunnen bieden.

Contact
Service ilustration
Service Icon
Verzending naar huisadressen

We bieden de mogelijkheid om tijdschriften te verzenden naar verschillende huisadressen.

Service Icon
Online verkoop

Met Jilster is het ook mogelijk om je brochure online te koop aan te bieden aan derden. Bezoekers van je online brochure vinden hier de optie om het tijdschrift te bestellen en als gedrukt exemplaar thuis geleverd te krijgen.

Service Icon
Herhaal bestellingen

Ben je van plan om meerdere malen per jaar te bestellen? Wij bieden voor deze bedrijven speciale prijzen aan.

Volumekorting (oplage 250+)

Met onze prijscalculator bereken je makkelijk en snel de prijs inclusief korting per brochure tot een oplage van 250 stuks. Ben jij van plan om een hogere oplage te bestellen? Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever bellen? Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen (09.00 -17.00) op nummer: 085-1306800

Onze klanten vertellen…

Review Image
Jan Scholing van het Nederlands Instituut voor Militaire Historie

Zoekend naar een platform waar we de regie in handen hadden, kwamen we uit bij Jilster, bijna een uitgeverij op zichzelf. Alles in één met veel gebruiksgemak en service. Eenvoudig bestellen en snel een mooi product in huis, fijn.

Review Image
Jacqueline Kremer van Humanitas: ‘Ontroert’

Met Jilster werk ik aan levenstijdschriften. We bedenken formats en met onze vrijwilligers laten we mensen stralen. Het ontroert als een vrijwilliger het tijdschrift aan een deelnemer aanbiedt. Een persoonlijke levensglossy; prachtig.

Review Image
Eric Faber over relatiemagazine Netbasics

Het ict-bedrijf Netbasics heeft met de professionele hulp van het Team Jilster Plus een professioneel relatiemagazine gemaakt. “Goed om in te zetten bij sales en after-sales.”

Kom eens langs

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.