Het einde is in zicht! We gaan bijna live met onze gloednieuwe editor! Een aantal van jullie hebben vorig jaar alvast een voorproefje gehad. De feedback die we hebben ontvangen, was heel nuttig en bruikbaar. Bedankt hiervoor! Er volgt binnenkort nog een allerlaatste test waarvoor we vrijwilligers zoeken. Heb jij interesse en wil je een bijdrage leveren aan een verbeterde versie van Jilster? Laat het ons dan weten.

Het duurt even maar dan heb je ook wat!

Op dit moment is Frank, onze programmeur, bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Het heeft allemaal net iets langer geduurd dan we hadden verwacht. Maar dat is op zich ook niet zo heel gek! Bij het ontwerpen en bouwen van een webapplicatie komt namelijk meer kijken dan je denkt. Eenvoudig gezegd komt het programmeren erop neer dat een programmeur een tekst schrijft die een computer kan lezen. Een programmeur schrijft dus in een speciale codetaal die door de computer gelezen wordt.

“Het bouwen van een applicatie is net zoiets als het bouwen van een huis, maar dan op de computer. “

Tussentijds moet er dan ook nog worden gecontroleerd of alles het naar behoren doet. Wanneer dit niet het geval is, moet dit worden opgelost. Daar gaat natuurlijk ook weer wat tijd inzitten. Voordat we met onze nieuwe editor live gaan, willen we ervoor zorgen dat alles goed werkt. We zouden het dan ook enorm op prijs stellen als jullie het online bewerkingsprogramma willen testen, zodat eventuele fouten snel worden ontdekt. En dus ook snel kunnen worden opgelost.

Hoe word je Jilster tester?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar klantenservice@jilster.nl met daarin het e-mailadres van je Jilster account. Vervolgens ontvang je een e-mail ter bevestiging van je aanmelding met verdere instructies over hoe je feedback aan ons door kunt geven. We zullen je alleen e-mails sturen m.b.t. het gebruik van het nieuwe online programma.

Wat is er nieuw?

Binnenkort kun je:

  • afbeeldingen bijsnijden;
  • een filter op een afbeelding toepassen;
  • schaduwen aanbrengen op de foto en tekst;
  • afbeeldingen, vormen en sjablonen met elkaar spiegelen;
  • kiezen uit nog meer sjablonen, lettertypes en clip-art.

Extra: Om je geüploade foto’s snel en makkelijk terug te vinden, kun je straks mapjes aanmaken waarin je je foto’s kunt onderverdelen. Super handig!