Je trouwdag, de geboorte van je (klein)kind(eren), de opening van je eigen zaak. Do we need to say more? Momenten van intens geluk. De vervaagde herinneringen koesteren we met heel ons hart, maar hoe mooi zou het zijn als we ze weer even tot leven kunnen wekken. Blaas de herinneringen van je feest nieuw leven in met een tijdschrift. 

Waar is dat feestje? 

Tijdens een goed feestje maak je soms de gekste dingen mee. Hoe leuk is het om daarover terug te lezen en met de foto’s na te genieten van je gasten, het eten, de locatie, enz..  Met het ontwerpprogramma van Jilster maak je in een handomdraai – alleen of samen met anderen – je eigen tijdschrift. 

Eenvoudig ontwerpprogramma

Je hebt geen ervaring nodig om een mooi tijdschrift te maken. Nadat je gratis een account hebt aangemaakt kun je direct aan de slag. Voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van thema sjablonen (pagina’s die door onze grafische vormgevers zijn opgemaakt), achtergronden en clip-art. Heb je een leuk verhaaltje over de jarige geschreven? Kleed de pagina verder aan met feestelijke illustraties of maak een fotocollage. Denk aan foto’s van de jarige als baby of de jarige in een grappige pose op de foto.

We helpen graag

Hulp nodig? In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster. Je mag ook altijd mailen naar onze klantenservice. We helpen namelijk graag.