• verjaardag

  Pak eens extra uit bij het behalen van een bijzondere leeftijd en geef een persoonlijk boek cadeau!

  LEES MEER
 • afscheid collega

  Maak samen met je collega’s een boek vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

  LEES MEER
 • onderwijs

  Maak samen met je klasgenoten, leerlingen en docenten een boek voor school. Van basisschool tot universiteit!

  LEES MEER
 • huwelijk

  Een zelfgemaakt boek is leuk als huwelijksgeschenk, maar ook als cadeau voor het zilveren of gouden huwelijk!

  LEES MEER
 • zakelijk

  Het promoten van je bedrijf wordt nu nòg makkelijker met Jilster. Laat je bedrijfspromotie drukken of deel deze online.

  LEES MEER

Je eigen boek drukken
met Jilster

Met Jilster kun je eenvoudig zelf of samen met anderen een eigen boek maken. Maak gratis een account aan en ga direct aan de slag. Zelf een boek maken is niet alleen heel leuk, maar ook heel geschikt voor veel verschillende doeleinden. Bundel je mooiste foto’s en verhalen samen in een zelfgemaakt boek en laat je boek drukken als professioneel exemplaar.

uivoeringen harde kaft

Boek drukken met harde kaft

De uitvoering als boek heeft een harde en glanzende omslag, waarbij de rug van het boek stevig en duurzaam is verlijmd. Het boek wordt gedrukt op A4-formaat en begint en eindigt met een witte bladzijde.

Bekijk specificaties

Rug: Lijm
Uitvoering omslag: Glanzend
Min. pagina’s: 32
Max. pagina’s: 120
Formaat: A4
Papier binnenwerk: 135 gram
Papier omslag: 450 gram

icon verzamelen

Stap 1: Verzamel

Je eigen boek afdrukken? Verzamel foto’s en teksten die passen bij de inhoud en doe ideeën op over de invulling van je boek. Bij Jilster kun je je eigen boek laten drukken als professioneel exemplaar.

icon samenwerken

Stap 2: Werk samen

Samenwerken met anderen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het boek.

icon bewerken

Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je boek. Voeg je eigen verhalen en foto’s toe en bewerk de pagina’s zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen

Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je je bestelling plaatsen en je boek laten drukken als professioneel exemplaar. Bereken met onze levertijdcalculator eenvoudig wanneer je boek thuis geleverd wordt.

Met het online ontwerpprogramma kun je overal aan de slag!

Nadat je vrijblijvend een account hebt aangemaakt bij Jilster kun je direct aan de slag met je boek. Het ontwerpprogramma van Jilster is overal beschikbaar en heel toegankelijk.

Een boek afdrukken met Jilster is heel makkelijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van diverse sjablonen en clip-arts of een pdf-bestand uploaden. Tevreden met het resultaat? Laat dan je boek afdrukken als professioneel exemplaar!

Kies uit verschillende uitvoeringen
voor elke gelegenheid

Je eigen boek laten drukken? Hoe je gedrukte exemplaar eruit komt te zien, hangt af van de uitvoering die je kiest. Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je in het bestelproces kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek.  Zo kun je eenvoudig je eigen boek drukken voor elke gelegenheid. Je kunt een boek laten drukken vanaf één exemplaar.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende omslag

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Je kunt je boek drukken vanaf
één exemplaar!

Proefexemplaar

We vinden het altijd belangrijk dat je tevreden bent met het eindresultaat. Daarom kun je, tegen een gereduceerd tarief, een proefexemplaar van je eigen boek drukken voordat je je definitieve exemplaar besteld. Een proefexemplaar is gelijk aan het definitieve boek, maar heeft op elke pagina een transparant watermerk.

FSC-keurmerk

Onze producten worden digitaal geprint op papier dat wordt gemaakt van hout dat volgens de regels van PEFC wordt gekapt en onder het keurmerk FSC (Forest Stewardship Council) in de markt wordt gezet. Hiermee garanderen wij dat het papier dat voor de Jilster tijdschriften en boeken wordt gebruikt geen schade aanricht aan de bossen.

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een boek en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Wil je een eigen boek drukken en ben je op zoek naar inspiratie? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een zelfgemaakt boek.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi boek maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.