PERSONEELSBLAD

Met Jilster maak je eenvoudig je eigen professionele personeelsblad. Zelfstandig of samen met je collega's!

NIEUWSBRIEF

Verspreid het nieuws snel en makkelijk. Laat je nieuwsbrief drukken of deel deze online via mail of social media!

JAARVERSLAG

Laat op een aansprekende manier zien wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. Blik terug op het jaar met een tijdschrift!

Brochure maken: maak zelf een bedrijfsbrochure of folder voor je bedrijf

Een brochure maken of folder maken kan een hele uitdaging zijn, maar daar willen wij verandering in brengen. Met het online programma van Jilster maak je eenvoudig en snel je eigen brochure of folder. Maak vrijblijvend een account aan en begin direct met je eigen brochure of folder.

Maak gratis gebruik van het online programma en deel je bedrijfsbrochure of folder online. De. Je betaalt pas op het moment dat je een gedrukt exemplaar besteld.

Wil je graag een brochure of folder maken voor je bedrijf? Met Jilster heb je alles zelf in de hand en heb je keuze uit verschillende uitvoeringen en vele extra’s.

bedrijfspromotie brochure maken folder maken voorbeeld online programma jilster

Hoe ziet een brochure
of folder eruit?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe de brochure en/of folder eruit ziet. De brochure en/of folder kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen en vanaf 4 pagina’s (A3 1x gevouwen). Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Bedrijfspromotie nodig?
Maak samen een brochure of folder!

Brochure maken met Jilster: de voordelen

Een brochure maken of folder maken met Jilster is heel eenvoudig. Het programma werkt intuïtief en de kwaliteit van de gedrukte exemplaren is uitstekend. Ervaar de voordelen van het werken met Jilster:

 • 1. Kosten besparen

  Het gebruik van Jilster’s online programma is gratis en vrijblijvend. Door de vormgeving zelf in de hand te houden is het niet meer nodig om werk uit te besteden aan externe partijen. Kies ervoor om een eigen ontwerp te maken of maak gebruik van onze sjablonen.

 • 2. Kleine oplage

  Je kunt je bedrijfsbrochure of folder al laten drukken vanaf 1 exemplaar. Zo zit hoef je nooit teveel te bestellen en zit je niet vast aan stapels met brochures en folders op kantoor.

 • 3. Uitvoering zelf kiezen

  Je kunt bij Jilster kiezen uit verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen voor een glanzende of matte omslag, nietjes of een gelijmde rug. Ook is het mogelijk om een boek te laten drukken.

 • 4. Eenvoudig aanpassen

  In het online programma kun je je brochure of folder altijd blijven aanpassen. Zo blijft je inhoud, de prijzen van je producten en diensten van het bedrijf altijd actueel.

 • 5. Gepersonaliseerd

  Met Jilster maak je je brochure of folder helemaal zelf. Wijzigingen kunnen eenvoudig aangebracht worden en je online versie wordt automatisch ververst. Zo ziet je klant altijd de laatste versie van jouw gepersonaliseerde brochure of folder!

 • 6. Gratis online magazine

  Met Jilster verspreid je jouw brochure of folder eenvoudig en kosteloos online. Deel je digitale product via de mail d.m.v. een eigen URL of plaats een doorbladerbare versie op je website en social media.

 • 7. Aantal pagina’s zelf bepalen

  Je bepaalt zelf hoe jouw product eruit komt te zien. Ben je van plan om een bedrijfscatalogus te maken van 120 pagina’s of juist een folder van 4 pagina’s? Met Jilster kan het allemaal. Onze producten worden geleverd in A4-formaat.

 • 8. Service op maat

  Wij bieden speciale opties aan voor bedrijven zoals: uitvoeringen op maat, verzending naar huisadressen en online verkoop van brochures aan derden. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.

Brochure maken of folder
maken in 3 stappen: hoe maak je
dan zo’n brochure of folder?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het brochure
of folder maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
 • Stap 1. Maak gratis een account aan

  Begin met het aanmaken van een gratis account. Je kunt Jilster vrijblijvend uitproberen en online brochure je maken.

 • Stap 2. Bepaal de inhoud

  Wat wil je in de brochure of folder laten zien? Wat wil je vertellen? Wie is je doelgroep? Sluit met de inhoud en vormgeving aan op de belevingswereld van je doelgroep. Kies de kleurstelling en manier van schrijven die past bij je potentiële klanten. Tip: Mooi fotomateriaal spreekt meer aan dan een lange tekst.

  Stel ook van tevoren vast wat jouw doel is van je bedrijfsbrochure.  Zorg bijvoorbeeld dat contactgegevens duidelijk vermeld staan en maak het laagdrempelig om contact op te nemen.

 • Stap 3. Proefexemplaar

  Met Jilster is het ook mogelijk om eerst een voorbeeld brochure te bestellen, het proefexemplaar. Deze kun je bestellen tegen een gereduceerd tarief. Vraag collega’s of anderen om feedback en pas je ontwerp eventueel nog aan.

 • Stap 4. Online samenwerken

  In het online programma is het mogelijk om samen te werken aan de brochure. Je nodigt collega’s eenvoudig uit om vanaf hun eigen computer mee te kijken of mee te werken aan de brochure of folder.

 • Stap 5. Aan de slag!

  Tijd om aan de slag te gaan met de brochure of folder. Vul zelf de pagina’s met eigen foto’s en teksten of maak gebruik van de gratis sjablonen.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!