Ben je bezig met het maken van een bruiloftsglossy? Al gedacht aan het maken van pagina’s voor de kinderen die tijdens de bruiloft aanwezig zijn? Voor kinderen is een bruiloft vaak langdradig en saai. Maak daarom een aantal pagina’s op met spelletjes en puzzels binnen het thema ‘trouwen’.

Pagina’s voor de kleinste gasten

Komen de kinderen van het bruidspaar, neefjes, nichtjes en kinderen van vrienden ook naar de bruiloft? Een leuk idee is om een aantal pagina’s in het tijdschrift te vullen met spelletjes, puzzels, moppen, raadsels, en meer. Zo zullen ook de kleinste gasten zich vermaken tijdens deze feestelijke dag.

Hoe ga je aan de slag?

In ons online ontwerpprogramma vind je sjablonen die je kan gebruiken voor de opmaak van de kinderpagina(‘s). Maak voor de oudere kinderen een Sudoku of kruiswoordpuzzel en werk een aantal moppen en raadsels uit die ze zelf kunnen lezen. Voor de allerkleinsten kun je een kleurplaat toevoegen of ze iets laten tekenen bij een verhaal.

Tip: Met Pixlr maak je kleurplaten van je eigen foto’s.

Heb je liever niet dat de kinderen gaan schrijven en kleuren in het tijdschrift, dan kun je ook een spelletje bedenken waarbij dit niet nodig is. Je kan ze bijvoorbeeld laten raden welke schaduw bij een afbeelding past of ze de verschillen laten zoeken bij twee, bijna identieke foto’s of afbeeldingen.