handen drankjesverjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

handen drankjescadeau abraham 50 jaar

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Cover maken: maak zelf een
cover met Jilster!

Cover maken: Maak je eigen cover en laat het als poster drukken! Met het online programma van Jilster maak je eenvoudig zelf een magazine cover. Maak gratis en vrijblijvend een account aan en probeer Jilster gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar bestelt.

Maak samen een mooi tijdschrift met Jilster magazine covers inspiratie

In onze handleiding vind je veel nuttige
informatie over het maken van een cover (of poster)!

Jouw eigen cover maken in 3 eenvoudige stappen:

We geven je graag nog wat tips voor de praktische
kant van het maken van een cover (en poster) met Jilster. 

cover maken voorbeeld
 • Stap 1

  Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je cover of tijdschrift bestelt.

 • Stap 2

  Kies een aansprekende foto of illustratie. Een goede cover bestaat voor 70% uit beeld en voor 30% uit tekst. Het is dus belangrijk dat je afbeelding of illustratie groot geplaatst kan worden en dat deze opvalt, zodat het een echte eyecatcher is.

 • Stap 3

  Nu kun je natuurlijk alle teksten netjes onder elkaar zetten, in hetzelfde lettertype en dezelfde lettergrootte, maar is dat niet een beetje saai? Speel met de tekst! (Maar ook weer niet te veel. Dat maakt het geheel wat rommelig.)

  Gebruik kapitalen (HOOFDLETTERS) en hier of daar een opvallend kleurtje naast de basis kleur. Check als je bijna klaar bent of alle teksten goed leesbaar zijn op de achtergrond. Zorg ook hier voor voldoende contrast tussen de achtergrond en de tekst.

Op zoek naar een origineel cadeau?
Laat je cover als poster drukken!

Een cover maken als cadeau is erg leuk om te doen en leuk om te geven. Hieronder zie je de verschillende formaten die beschrikbaar zijn als poster. Met Jilster maak je een cover en laat je het eenvoudig drukken als poster.

Een cover of tijdschrift maak je eenvoudig samen door via het online programma uitnodigingen te versturen. Je familieleden, vrienden of collega’s kan dan zelf een pagina vullen. Je ziet het tijdschrift langzaam vorm krijgen totdat het een volwaardig magazine wordt. Met je vriend(in), collega of het bruidspaar op de cover!

cover maken A0 formaat

Een poster op A0 formaat

Bestel een gedrukte poster op A0 formaat (841 mm x 1189 mm).

cover maken A1 formaat

Een poster op A1 formaat

Bestel een gedrukte poster op A1 formaat (594 mm x 841 mm).

cover maken A2 formaat

Een poster op A2 formaat

Bestel een gedrukte poster op A2 formaat (420 mm x 594 mm).

cover maken A3 formaat

Een poster op A3 formaat

Bestel een gedrukte poster op A3 formaat (297 mm x 420 mm).

Met Jilster kan je ook samen een
eigen tijdschrift maken!

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het tijdschrift eruit ziet. De glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Gehecht tijdschrift

jilster tijdschrift mat

Gelijmde glossy

tijdschrift gelijmd voorbeeld

Boek

uitvoering jilster hardcover

Onze klanten vertellen…

Pamela's vijfjarige reis bij Jilster gevat in een tijdschrift

Pamela Pietersz (30), ons marketing pareltje, heeft besloten de vleugels uit te slaan. Het is alweer even geleden dat ze hier de deur achter zich dichttrok. In de laatste weken voor haar vertrek zijn we bezig geweest met het maken van een…

Een vernieuwende en succesvolle lesaanpak bij ROC Friese Poort

Op het ROC Friese Poort in Emmeloord heeft de opleiding Marketing en Communicatie een bijzondere lesmethode. Tweedejaars studenten maken een eigen tijdschrift waarin de vakken Nederlands, communicatie en marketing samenkomen. Froniek Tesselaar,…

Help! Mijn dochter wordt 30!

“Mijn dochter is altijd moeilijk te verrassen geweest. Als kind raadde ze altijd wat er in cadeautjes zat. Bijna alsof ze door het papier heen kon kijken. Maar met de glossy heb ik haar kunnen verrassen”, vertelt Brigitte van Mil vol…

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.