Heb je ons vernieuwde online ontwerpprogramma al uitgeprobeerd? Zo ja, hoe is dat bevallen? Je hebt vast wel gemerkt dat het ontwerpprogramma makkelijker in gebruik is door de nieuwe functionaliteiten die hierin zijn ingebouwd. Meer weten? Lees dan vooral verder.

Foto’s

Tegenwoordig kun je je foto’s direct in ons ontwerpprogramma bewerken en aanpassen, zodat je deze gemakkelijker in de lay-out van je pagina kunt opnemen. Je hebt dus geen apart photoshop programma nodig om dit te doen. Dit is een stuk makkelijker en scheelt enorm in de tijd. Zo kun je o.a. foto’s bijsnijden, een filter op een afbeelding toepassen en schaduwen aanbrengen op de foto en tekst. Ook kun je foto’s draaien naar iedere gewenste hoek, transparant maken, uitknippen en zelfs een kader of fotolijst om de afbeelding plaatsen.

Kleuren

Wie is er niet gek op een beetje extra kleur? Wist je dat je gebruik kunt maken van een uitgebreid kleurenpalet? Zo kun je tekst een kleur meegeven door deze te selecteren en het kleurenpalet uit te klappen. Je kunt kiezen uit een kleur die standaard in het kleurenpalet wordt weergeven of zelf een kleur toevoegen met behulp van een hexcode. Als je een kleur vaker in je tijdschrift wilt gebruiken, dan is het handig om die code op je computer te bewaren.

Clip-art

Onze vormgevers hebben ook een nieuwe selectie aan clip-art gemaakt, waardoor je nu nog meer keuze hebt uit plaatjes, illustraties en achtergronden. Ook kun je kiezen uit nog meer verschillende soorten lettertypes en vormen. We kunnen je ook alvast verklappen dat er nog een aantal spiksplinternieuwe sjablonen zullen volgen. Dus blijf ons vooral op social media volgen voor het laatste nieuws!

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer onze nieuwe editor geheel gratis en vrijblijvend uit. Maak hier een account aan. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen namelijk graag!