bureau transparantmockup zakelijk jilster

PERSONEELSBLAD

Met Jilster maak je eenvoudig je eigen professionele personeelsblad. Zelfstandig of samen met je collega's!

bureau transparantnieuwsbrief zakelijk tijdschrift

NIEUWSBRIEF

Verspreid het nieuws snel en makkelijk. Laat je nieuwsbrief drukken of deel deze online via mail of social media!

bureau transparantmockup stageverslag jilster

JAARVERSLAG

Laat op een aansprekende manier zien wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. Blik terug op het jaar met een tijdschrift!

CV maken: Ben jij op zoek naar een unieke manier om een CV te maken?

Een CV maken: Dat kan met het online programma van Jilster. Maak van je sollicitatiebrief en curriculum vitae een mooi tijdschrift of folder. Je kunt je CV tijdschrift helemaal maken zoals jij dat wilt en voor verschillende sollicitaties aanpassen. Presenteer jezelf optimaal en plaats je Curriculum Vitae in je eigen tijdschrift.

Ben je op zoek naar een voorbeeld CV? Bekijk dan hieronder het voorbeeld van Debbie Veeke, die haar eigen CV tijdschrift maakte met het online programma van Jilster.

cv maken cv voorbeeld online gratis cv maken

Online gratis een CV maken?
Laat het ook drukken als fysiek tijdschrift!

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het CV tijdschrift eruit ziet. De CV glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Gehecht tijdschrift

jilster tijdschrift mat

Gelijmde glossy

tijdschrift gelijmd voorbeeld

Boek

uitvoering jilster hardcover

Debbie’s CV voorbeeld

cv maken cv voorbeeld online gratis cv maken

Bekijk hier een mooi CV voorbeeld van Debbie Veeke.
Zij maakte met Jilster haar eigen CV tijdschrift. 

Zo heeft zij ons gevonden:

“Ik heb Jilster gevonden via google. Ik was op zoek naar een gratis tool om een magazine mee te maken. Al snel kwam ik op de website van Jilster terecht. Dankzij de vele voorbeelden had ik meteen een goed gevoel bij Jilster!”

Het doel van haar tijdschrift:

“Ik wilde een magazine maken om mijzelf als sollicitant te onderscheiden ten opzichte van andere kandidaten. Een personal branding magazine wat ik kon versturen n.a.v. een vacature. Ook heb ik het magazine via social media verspreid en dat heeft heel goed gewerkt.”

Het resultaat van haar zelfgemaakte tijdschrift:

“Heel positief. Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen voor mijn originele wijze van presenteren. Naar aanleiding van mijn magazine ben ik allereerst benaderd door ORTS voor een interview (ik had hen een kort persbericht gestuurd). Ik ben daarna geïnterviewd voor de website ‘Hoe vind ik een baan’. Ik ben gevraagd om een blog te schrijven op ‘Sollicitatiehulp.org’. En ook Werkversterkers (initiatief UWV) heeft mij genoemd in een artikel.”

Wil je opvallen met jouw CV?
Maak een tijdschrift als CV en sollicitatiebrief!

Wil jij delen waar je goed in bent, maar weet je dit niet goed te vertalen naar een professioneel CV?

Online gratis CV maken: gebruik het online programma van Jilster om een gratis online CV te maken! Deel jouw CV vrijblijvend en eenvoudig online, via mail of social media. Heb je een website? Plaats dan je CV tijdschrift op je website.

Het gebruik van het online programma en de mogelijkheid om online te delen is altijd gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar besteld.

Waarom een CV maken met Jilster?

Je Curriculum Vitae is het eerste waar een werkgever naar kijkt. Hij of zij neemt daar gemiddeld 9 seconden de tijd voor. Het is dus belangrijk om in een korte tijd indruk te maken met je CV, zodat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Met een CV tijdschrift onderscheid je je van de tientallen andere sollicitanten.

Met het online programma van Jilster kun je online gratis jouw cv maken.
Meld je aan en ga direct aan de slag!

Online gratis CV maken in 3 stappen: hoe maak je dan zo’n CV tijdschrift?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd
 • Stap 1. Een sprekende cover

  Nadat je een gratis account hebt aangemaakt, kun je aan de slag gaan met jouw CV tijdschrift. Begin met een sprekende cover. Kies voor een foto van hoge kwaliteit, vermeld je naam en plaats enkele korte, pakkende teksten.

 • Stap 2. Persoonlijke gegevens en ervaring

  Nu kun je beginnen met het invullen van al je persoonlijke gegevens. Doe dit bijvoorbeeld op de 2e pagina van je tijdschrift. Doe dit handmatig of gebruik informatie die al op LinkedIN of Facebook staat.

  Vervolgens ga je aan de slag met het toevoegen van je opleiding(en), werkverleden, stages, vaardigheden en referenties. Alles wat van belang is om op een CV te plaatsen, komt in deze stap aan bod. In Jilster’s online programma is het altijd mogelijk om gegevens toe te voegen, te wijzigen of te schrappen.

  Je bepaalt zelf de opmaak van je CV tijdschrift; ontwerp zelf je pagina’s of maak gebruik van de sjablonen. Zo wordt jouw CV tijdschrift echt een reflectie van wie je bent op persoonlijk en professioneel vlak!

 • Stap 3. Een fysiek tijdschrift of online gratis CV maken

  Is je CV tijdschrift compleet? Dan kan je het online delen met een persoonlijke shortlink of op je website plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om je Curriculum Vitae professioneel te laten drukken. Stuur het op naar een potentiële werkgever en wie weet krijg jij je droombaan!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.