Laat de spiegelbollen maar draaien, want van 21 t/m 27 mei vieren wij, geheel in discostijl, de Libelle Zomerweek 2018 aan het Almeerderstrand te Almere. We zijn al druk in de weer met de voorbereiding voor wat het grootste discofeest van Nederland moet worden! Heb je interesse, laat het ons weten. Wij geven namelijk tien vrijkaarten weg!

Een heerlijk dagje uit 

Laat je onderdompelen in de tophits van een zorgeloze tijd. Een tijdperk waarin superster Donna Summer doorbrak, “Saturday night fever” op ieder scherm te zien was en glitter niet aan je outfit mocht ontbreken. Neem gezellig je (schoon)moeder, zus of vriendin(nen) mee en maak er samen een leuk uitje van! Er is namelijk genoeg te zien en te beleven. Naast de lekkere muziek kun je genieten van een hapje en drankje, zijn er verschillende modeshows te zien en workshops waaraan deelgenomen kan worden.

 

“Everybody needs a little more disco in their life!”

 

Doe mee aan de beursactie

  En ontvang een gratis poster

Onze standplaats is gelegen aan het strand. Hier delen we leuke mini-tijdschriften uit aan de voorbijgaande bezoekers. Ook kunnen bezoekers meedoen aan een zogenaamde ‘Wens- en Winactie’. Zij mogen iemand (natuurlijk ook zichzelf) opgeven die ze een eigen tijdschrift toewensen. Na afloop van de Libelle Zomerweek kiezen wij een winnaar uit. Hij of zij ontvangt een waardebon van 50 euro die bij een eerstvolgende bestelling bij ons kan worden ingeleverd. Ook ontvangen alle deelnemers een gratis A2-poster van de cover van het eerstvolgende tijdschrift dat ze bestellen.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben onze dansschoenen al uit de kast getrokken.
Graag zien we je daar en kunnen we wellicht samen een dansje wagen!