17 t/m 23 november hebben wij voor de eerste keer op de Margriet Winter Fair gestaan in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Wat een feestje was dat! We hebben genoten van de gezellige kerstsfeer, maar vooral van de bezoekers die we daar hebben ontmoet.

Jilster Samen een mooi tijdschrift maken op de Margriet Winter Fair 2017

We hebben van tevoren natuurlijk ook nog even onze stand ‘GEJILSTERD’!

 

Op de foto in de stijl van de Margriet

Het overdekte winterfeest trok ruim 71.000 mensen aan die uit alle hoeken van het land kwamen. We zagen moeders met dochters arm in arm langs de stands struinen en hoorden vriendinnen gezellig kletsend voorbij komen. Velen van hen stonden open voor een praatje en namen een mini-tijdschrift mee in de tas. Deze deelden we ter plekke uit en bestonden uit persoonlijke verhalen van onze klanten en artikelen met tips over het maken van je eigen tijdschrift.

 

Jilster Samen een mooi tijdschrift maken op de Margriet Winter Fair 2017

Hier zie je een aantal mini-tijdschriften op tafel liggen.

Jilster Samen een mooi tijdschrift maken op de Margriet Winter Fair 2017

Ook konden bezoekers samen op de foto. De foto’s werden direct daarna in de look-and-feel van de Margriet opgemaakt. Iedereen was erg blij met de foto die ze als aandenken mee naar huis mochten nemen.

 

Enthousiast

We vonden het leuk om te merken dat veel bezoekers al bekend waren met Jilster en ervaring hadden met het maken van een tijdschrift voor een familielid, vriend(in) of collega. Ook mensen die weleens een tijdschrift als cadeau hadden gekregen, kwamen met veel enthousiasme naar ons toe om hierover te vertellen.

Al met al was het een geslaagde week. Eentje die zeker voor herhaling vatbaar is. We kijken uit naar de ‘volgende’ en hopen je dan ook (weer) te zien!