Wat waren jouw hoogtepunten van het afgelopen jaar? Bundel je mooiste herinneringen en foto’s in een jaarboek. Sta stil bij alle bijzondere momenten van 2019 en maak een mooi naslagwerk voor later. 

Verzamel alle foto’s

Maak voordat je aan je jaarboek begint een mooie fotoselectie van de hoogtepunten. Wat maakte 2019 voor jou een jaar om nooit te vergeten? Die prachtige fietstocht, dat weekendje Berlijn, die heerlijke vakantie naar Kroatië, het onverwachte bezoek van je vrienden uit Amerika of de geboorte van je (klein)zoon?

Digitaliseren fotodocumenten

Denk niet alleen aan foto’s, maar ook aan andere documenten. Vliegtickets, concertkaartjes, kindertekeningen of geboortekaartjes voeg je eenvoudig toe door ze in te scannen of te fotograferen. Zo wordt je jaarboek nog persoonlijker. 

Voeg fotobijschriften toe

Wanneer je data, extra informatie en leuke anekdotes aan je jaarboek toevoegt, zul je zien dat bepaalde herinneringen nog beter blijven hangen. 

Kies uit gratis sjablonen

Maak gebruik van sjablonen om je tijdschrift of glossy een professionele uitstraling te geven. Deze kun je volledig op eigen wijze invullen met teksten en foto’s.

Samen zijn deze mogelijkheden een garantie voor een mooi jaaroverzicht. Die nog vaak uit de kast getrokken kan worden om het hele jaar nog eens na te leven.