Organiseer jij binnenkort een Halloween party met bloedstollende hapjes, spookachtige drankjes, enge muziek en lugubere gasten? Maak je feest helemaal af met een Halloween poster. Deze kun je op verschillende manieren maken. Wij hebben alvast een aantal ideeën bedacht. Lees je mee?

A night of terror to remember

 

Trick or treat

Woensdag 31 oktober vieren we met z’n allen Halloween. Veel mensen dossen zich uit in de meest bizarre kostuums die je je maar kunt voorstellen. Kinderen gaan verkleed langs de deuren en roepen ‘trick or treat’ tegen degene die de deur open doet. Vooral in Amerika is Halloween hét hoogtepunt van het jaar. Ook in Nederland worden er steeds vaker Halloween feestjes gegeven. Superleuk, want je kan er een heel spektakel van maken!

Bloody Mary’s met heksenvingers

Weet je al wat voor een drankjes je gaat schenken en welke hapjes je gaat serveren? Het is natuurlijk het leukste om dit geheel in thema te doen. Met Bloody Mary’s en heksenvingers. Maak een poster in de vorm van een cocktailkaart of menukaart en hang deze op aan de muur, zodat de gasten kunnen zien wat ze bij je kunnen bestellen. Of pak extra uit met Wanted Posters van een bekende schurk die je verspreid door de ruimte ophangt. Denk aan: Sirius Black van Harry Potter of Scarecrow van Batman. Ook grappig: zet één van je gasten op de Wanted Poster en doe alsof hij of zij wordt gezocht voor criminele praktijken.

Halloween posters

Drie griezelige voorbeelden op een rij!

Ook leuk voor andere themafeestjes…

Geef je dit jaar geen Halloween party maar lijkt het je leuk om een ander themafeestje te geven? Dan kun je hiervoor ook een bijpassende poster maken. Er is van alles mogelijk met het online programma van Jilster. Heel veel succes met het maken van de poster en mag jouw feest de grootste nachtmerrie van het jaar worden (moehaha)!

Andere ideeën voor het maken van een Halloween poster zijn:

  1. Dress to impress! (Wedstrijd)
    Verkleden hoort natuurlijk bij Halloween. Beloon degene met de meest angstaanjagende outfit met een leuke prijs. Deze activiteit kun je aankondigen met een poster. En vergeet ook niet om dit van tevoren in de uitnodiging naar al je gasten te communiceren.
  2. Poster met griezelweetjes
    De meest gruwelijke griezelweetjes op een rijtje. Of maak een poster waarop een opsomming van feiten over Halloween wordt gegeven. Dit is een leuke aanvulling op je Halloween feest en geeft je gasten iets om over na te denken.
  3. Poster ter decoratie aan de muur
    Altijd leuk! Extra decoratie op je party! Maak zelf een enge poster met een tekst als “Be Careful What You Wish For”, “Come and play with us” of “The Haunted House of Evil Death”.