De laatste jaren is Jilster enorm gegroeid en na zes jaar is ons online ontwerpprogramma wel toe aan vernieuwing. We hebben deze in een geheel nieuw jasje gestoken. De gemoderniseerde versie van Jilster is technisch verbeterd, kent meer mogelijkheden en ziet er net iets frisser uit. Meer weten? Lees dan vooral verder.

Jilster in een nieuw jasje

Met de komst van het nieuwe online ontwerpprogramma, nemen we afscheid van het oude, waarvoor je Flash nodig hebt. Het komende jaar blijft het oude ontwerpprogramma nog wel in de lucht, daarna is deze niet meer beschikbaar. Vooralsnog willen we tijdelijk de optie geven om te kiezen of je een tijdschrift in de nieuwe- of de verouderde, maar vertrouwde, versie maakt.

Nieuwe functionaliteiten

Mocht je aan de slag gaan in het nieuwe ontwerpprogramma, dan zul je gaandeweg merken dat er veel meer mogelijk is. Zo kan je nu ook:

  • afbeeldingen bijsnijden;
  • een filter op een afbeelding toepassen;
  • afbeeldingen handmatig bewerken;
  • schaduwen aanbrengen op de foto en tekst;
  • afbeeldingen en vormen in spiegelbeeld plaatsen;
  • kiezen uit nog meer afbeeldingen, lettertypes en clip-art.

Ga voor meer informatie naar onze nieuwe handleiding

Feedback? Graag zelfs!

Het vernieuwde online ontwerpprogramma is vers van de ontwikkeltafel. We vinden het erg leuk om te horen wat jullie ervan vinden en of er nog verbeterpunten zijn. Ook voor vragen zijn we iedere dag bereikbaar. Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar onze klantenservice. We helpen je namelijk graag!

Let op!
Pagina’s kunnen niet worden overgezet van het oude naar het nieuwe ontwerpprogramma.
Wel kunnen wij deze op verzoek als pdf plaatsen in je nieuwe tijdschrift. Ook kan je je tijdschrift(en) bij ons bestellen, zodat je een papieren versie hebt die je voor altijd kunt bewaren.