I love you, ik hou van je, woorden die soms iets te makkelijk worden gezegd en waardoor er soms net iets te weinig waarde aan wordt gehecht. Maar hoe laat je je partner nou weten dat je echt tot in het diepste van je hart om hem of haar geeft?

Vertel het met een tijdschrift

Met het oog op Valentijnsdag: een originele cadeautip. Trek alles uit de kast en laat de liefde van je leven weten dat je om hem of haar geeft en dat wat jullie hebben oprecht is. Bundel jullie mooiste verhalen, waardevolle herinneringen, leuke foto’s en grappige anekdotes samen in een persoonlijk tijdschrift.

Net even iets anders dan anders

Waarom is hij of zij jouw Valentijn? Stel een lijst op met redenen waarom je zoveel van hem of haar houdt, schrijf over jullie eerste ontmoeting, vertel iets over jullie favoriete plekjes, verzamel foto’s waar jullie samen leuk opstaan en bedenk wat je graag nog met de ander zou willen doen. Of schrijf een romantische brief/gedicht die je later op de pagina(‘s) plaatst. Ben je zelf niet zo’n schrijver, dan kun je natuurlijk ook altijd nog op het internet zoeken naar een mooie (song)tekst.

Lees ook: De love bucketlist

Een cadeau zoals jij dat wil

Met Jilster maak je het tijdschrift precies zoals je wilt. Het online ontwerpprogramma is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Voeg eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts. Zo kun je je valentijnscadeau precies maken zoals jij dat wilt!