how to make a magazine for a school project jilster

ONDERWIJS

Maak samen met je klasgenoten, leerlingen en docenten een tijdschrift voor school. Van basisschool tot universiteit!

VERJAARDAGSCADEAU

Pak eens extra uit bij het behalen van een bijzondere leeftijd en geef een persoonlijke glossy cadeau!

afscheid collega cadeau tijdchrift jilster voorbeeld sjabloon

AFSCHEID COLLEGA

Maak samen met je collega's een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

HUWELIJKSCADEAU

Een zelfgemaakte glossy is leuk als huwelijksgeschenk, maar ook als cadeau voor het zilveren of gouden huwelijk!

ZAKELIJK

Het promoten van je bedrijf wordt nu nòg makkelijker met Jilster. Laat je bedrijfspromotie drukken of deel deze online.

Eigen magazine maken? Leuk idee!

Zelf een eigen magazine maken is erg leuk en eenvoudig om te doen. Heb je geen ervaring met Photoshop? Geen zin om met Word te worstelen? Geen probleem! Met het online programma van Jilster kan iedereen een tijdschrift maken. Maak vrijblijvend een account aan en probeer het gratis uit!

Tip: Zelf een eigen magazine maken als cadeau
Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld een familielid, vriend of vriendin of collega. Heb je een vriendin die binnenkort Sarah wordt, ouders die bijna 50 jaar getrouwd zijn of een collega die afscheid neemt vanwege een andere baan? Maak samen een mooi magazine voor hem of haar. Een persoonlijker cadeau is nauwelijks denkbaar! Bij Jilster kun je je eigen magazine laten drukken als o.a. luxe glossy of boek!

best birthday present make a magazine jilster

Je eigen magazine maak
je voor alle gelegenheden!

Hoe komt jouw eigen magazine
er uit te zien?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe jouw tijdschrift eruit ziet. Je eigen magazine kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Eigen magazine maken voor school:
leuk én leerzaam!

Het maken van een eigen magazine in het onderwijs zien we in vele vormen voorbij komen:

Afscheid groep 8
Leerlingen uit groep 8 vinden het ontzettend leuk om samen een tijdschrift te maken èn te krijgen. Leerkrachten en ouders nemen meestal het initiatief om de leerlingen een eigen magazine te laten maken als afscheidscadeau van de basisschool. Een eigen tijdschrift vol foto’s en verhalen over de schooltijd is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen voor later.

(Groeps-)opdracht
Het maken van een eigen magazine is ook heel geschikt voor leerlingen van de middelbare school. Zij kunnen zelfstandig of samen aan een opdracht werken en deze verwerken in de vorm van een magazine.

Profielwerkstuk of sectorwerkstuk
Leerlingen op het voortgezet onderwijs die een profielwerkstuk of sectorwerkstuk maken, kunnen dit met Jilster mooi vormgeven in een (online) magazine.

Jaarboek
Wil je een jaarboek maken voor school, studentenvereniging, studievereniging of in het kader van het jubileum van de school of opleiding? Ook dat kun je heel makkelijk realiseren met Jilster. Het mooie is dat je online kunt samenwerken aan hetzelfde tijdschrift.

Eigen magazine maken voor je bedrijf:
alles zelf in de hand!

Met Jilster maak je samen met collega’s of alleen makkelijk een brochure, catalogus, personeelsblad of bijvoorbeeld een eigen magazine in het kader van het zoveel jarig bestaan van het bedrijf of de organisatie.

Wil je een brochure maken voor je bedrijf? Dan biedt Jilster veel voordelen. Je kunt kosten besparen op de vormgeving, zeer kleine oplages bestellen, gepersonaliseerde offertes maken, eenvoudig diverse brochures maken die deels dezelfde inhoud hebben en je magazine blijvend aanpassen met nieuwe producten en prijzen.

Je eigen magazine maken?
Dat kan met het online programma van Jilster!

Eigen magazine maken:
hoe maak je dan zo’n
eigen magazine?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Tip 1

    Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt en dat kan al vanaf één exemplaar!

  • Tip 2

    Heb je je eigen magazine af, dan kun je er bij Jilster ook voor kiezen om ook een gratis online magazine of digitaal tijdschrift aan te maken. Zo kun je het magazine dat je zelf hebt gemaakt, makkelijk online delen met anderen.

  • Tip 3

    Heb je niet genoeg tijd om een heel tijdschrift te maken? Ontwerp dan alleen de cover en laat deze als poster drukken. Ook super als cadeau. Of voor in je eigen huis!

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!