Wil jij ook altijd alle leuke en mooie momenten vastleggen op camera? Staat je computer of mobieltje vol met foto’s en ben je je nog aan het bedenken wat je hiermee gaat doen? Deze kun je natuurlijk verwerken in een fotocollage, maar wat dacht je van het maken van een fotoboek? Met Jilster kun je eenvoudig jouw eigen fotoboek laten maken.

Voor jezelf?

Wil je je eigen boekje laten maken? Verzamel de mooiste foto’s van jouw verre reis, schrijf alle tips en verhalen op en maak je eigen reisboek. Houd je meer van koken? Jouw lekkerste recepten verdienen een plekje in een kookboek! En als talentvolle illustrator maak je natuurlijk je eigen prentenboek. Met Jilster kun je in een handomdraai jouw eigen fotoboek laten maken.

Voor iemand anders?

Je kunt ook een fotoboek laten maken voor iemand anders, bijvoorbeeld voor je kinderen. Bundel de mooiste, grappigste en leukste foto’s van je kind die door de jaren heen zijn gemaakt. In het online programma van Jister vind je verschillende themasjablonen die gebruikt kunnen worden bij de opmaak van je pagina’s. Plaats foto’s bijvoorbeeld in een tijdlijn van heel vroeger naar nu en maak gebruik van tekstwolkjes, zodat je pagina een overzichtelijk geheel wordt.

Wil je een boekje laten maken? Maak dan gratis een account aan en ga direct aan de slag!