• Fotocadeau

    Je mooiste foto’s op een unieke wijze presenteren? Geef een fotocollage of gepersonaliseerde poster cadeau!

Origineel fotocadeau: Maak zelf een fotocollage of gepersonaliseerde poster!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een zelfgemaakte poster of fotocollage, waarin je jouw mooiste foto’s kwijt kunt. Verzamel de leukste vakantiekiekjes, vrienden- of familiefoto’s en bundel ze samen in een uniek fotocadeau. Met Jilster kun je eenvoudig zelf of samen met anderen een poster of fotocollage maken. – Leuk voor een verjaardag, huwelijk of als afscheidscadeau!

  • Gratis online ontwerpprogramma
  • Keuze uit 6 verschillende formaten
  • Je mooiste foto’s op een unieke wijze gepresenteerd
  • Een persoonlijk cadeau voor hem en haar!
icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Wat voor fotocadeau ga je maken? Verzamel alle foto’s die passen bij je onderwerp en doe ideeën op over de opmaak van je cadeau. Met Jilster kun je een poster of fotocollage maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Samenwerken met anderen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen om deel te nemen aan het fotocadeau. Iedereen kan zelf foto’s en tekst toevoegen aan het ontwerp.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je fotocadeau. Voeg je foto’s toe en bewerk deze helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende (poster)formaten en laat je fotocadeau thuis bezorgen. Je bestelling wordt binnen 3 á 4 werkdagen thuis geleverd.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met het online ontwerpprogramma van Jilster kun je eenvoudig zelf een fotocollage of gepersonaliseerde poster maken. Verzamel je mooiste foto’s en presenteer deze op een creatieve wijze in jouw collage. Ook is het leuk om diverse foto’s op verschillende formaten af te laten drukken en deze als fotocadeau te geven!

Tip: Maak ook een tijdschrift of boek als origineel cadeau!
Wist je dat je met Jilster ook samen een tijdschrift of boek kunt maken? Bundel je mooiste verhalen en foto’s samen in een zelfgemaakt tijdschrift of boek en laat deze als professioneel exemplaar drukken!

Met het online ontwerpprogramma kun je overal aan de slag!

Nadat je vrijblijvend een account hebt aangemaakt kun je direct aan de slag met het maken van je poster. Het online ontwerpprogramma van Jilster is overal beschikbaar en heel toegankelijk.

Een fotocadeau maken met Jilster is heel eenvoudig: voeg je eigen foto’s toe en bewerk ze zoals jij dat wilt.  Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts die beschikbaar zijn in het ontwerpprogramma of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je jouw fotocadeau helemaal eigen maken!

Kies uit 6 verschillende formaten!

Wil je een poster maken online? Bewerk dan alleen de voorpagina van je tijdschrift. Je kunt voor het bestellen van je poster kiezen uit zes verschillende formaten: A0, A1, A2, A3, A3++ en A4. Zo is er altijd een formaat die past bij de gelegenheid. Alle posters zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

Prijzen

Bekijk prijzen

A0 formaat: 24,95 euro (1189×841 mm)
A1 formaat: 19,95 euro (841×594 mm)
A2 formaat: 14,95 euro (594×420 mm)
A3++ formaat: 8,95 euro (500×350 mm)
A3 formaat: 7,95 euro (420×297 mm)
A4 formaat: 5,95 euro (210×297 mm)

De prijs is inclusief 21% btw en verzendkosten.

Levertijden

Bekijk levertijden

A0, A1 en A2: 4 werkdagen.
A3++, A3 en A4: 3 werkdagen.

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een poster en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je fotocadeau? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een fotocadeau.

Deel je ervaring!

Heb jij al een poster, tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi fotocadeau maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.