Een speciaal verjaardagscadeau voor oma

Het vinden van een echt geweldig verjaardagscadeau voor je grootouders is geen gemakkelijke taak, integendeel, het is meestal een echte uitdaging. “We hebben alles al” of “Het belangrijkste is dat jullie allemaal langskomen” of “Waarom geef je niet iets zelfgemaakts” – je kent deze uitspraken waarschijnlijk wel als je oma of opa naar hun wensen vraagt, nietwaar?

Iets zelfgemaakt. Ja, dat is inderdaad de oplossing. Een zeer persoonlijk, individueel vormgegeven cadeau dat uniek is en gegarandeerd steeds weer meegenomen wordt: een zelf ontworpen verjaardags tijdschrift.

Het perfecte verjaardagscadeau van ons allemaal

Samen met alle kinderen, kleinkinderen, neven en nichten, ooms en tantes… kan je samen een tijdschrift voor een verjaardag online ontwerpen. Laat het afdrukken en overhandig het op de verjaardag of – als je er niet persoonlijk bij kunt zijn – stuur het per post.

Allemaal samen werken aan één project

Met de Jilster Editor heb je een redactieruimte waar je online kunt samenwerken aan jouw verjaardag project, ieder op zijn eigen computer. Het is super praktisch. Het enige wat je nodig hebt is een PC en een stabiele internetverbinding. Dan kunnen ze aan de slag. Of iedereen tegelijk inlogt of slechts één persoon – alles is mogelijk.

Een (of meer) van jullie wordt hoofdredacteur, creëert het magazine project in de redactie en nodigt alle anderen uit om mee te doen via e-mail. En dan kan het beginnen. Meer informatie over het onderwerp “Hoofdredacteur” vindt u hier.

Een selectie van tijdschrift sjablonen

De Jilster Editor is een intuïtief, compleet grafisch programma dat ook kant-en-klare tijdschriften over vele onderwerpen als sjablonen aanbiedt. Je kunt elke pagina van de tijdschrift sjablonen in jouw project zo vaak gebruiken als je wilt. Vanuit deze mooie basis kunt je jouw eigen tijdschrift maken: verander de kleuren, kies andere lettertypes en nog veel meer.

Onze grafische vormgevers hebben de tijdschriften sjablonen in verschillende stijlen gemaakt. Hier kun je door veel van de beschikbare tijdschriften bladeren om een indruk te krijgen.

Onderwerpen voor de inhoud van de verjaardags tijdschrift

Heb je al ideeën welke inhoud je wilt implementeren in de verjaardags tijdschrift voor oma? We hebben onze favoriete onderwerpen samengesteld:

  • Wat was er aan de hand in oma’s geboortejaar?
  • Fotopagina’s met veel foto’s uit het verleden
  • Wat is er met oma gebeurd? De mijlpalen.
  • Een persoonlijke kruiswoordpuzzel voor oma
  • Een felicitatiepagina waar iedereen een groet achterlaat
  • Iedereen vertelt “Mijn grappigste verhaal met oma”
  • en zo verder

Wil je meteen beginnen?

 

Huwelijkscadeau: origineel en op maat gemaakt met Jilster

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel huwelijkscadeau? Met Jilster maak je zelf of samen met anderen een persoonlijke huwelijksglossy. Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en origineel trouwcadeau dat het bruidspaar enorm zal verrassen.

Trouwcadeau idee: Met het gratis online programma van Jilster kun je eenvoudig je eigen huwelijksglossy maken. Verzamel de mooiste foto’s en verhalen over het bruidspaar en bundel deze samen in een professioneel huwelijkstijdschrift.  Nodig familie, vrienden en kennissen van het bruidspaar uit om samen te werken aan dit unieke trouwcadeau.

Met behulp van de gratis sjablonen kun je jouw tijdschrift net zo mooi maken als de luxe bladen die je in de winkel kunt kopen.

Trekt jouw collega binnenkort de deur op werk achter zich dicht omdat hij of zij met pensioen gaat? Dan is de kans groot dat je je jouw collega niet met stille trom wil laten vertrekken. Uit onderzoek blijkt zelfs dat gepensioneerden gelukkiger zijn als ze het einde van hun loopbaan – en daarmee het begin van hun pensioen – vieren. Bij een afscheid hoort ook een mooi afscheidscadeau. Een fles wijn? Een boek? Een bos bloemen? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar nog veel leuker is een persoonlijk cadeau. Maak, samen met je collega’s, een prachtig tijdschrift vol met foto’s en onvergetelijke herinneringen.

Met pensioen gaan betekent..

Met pensioen gaan klinkt als een fijn moment, maar onderschat niet hoe impactvol dit moment voor iemand kan zijn. Van de ene op de andere dag trek je opeens de deur van het werkende leven achter je dicht. Niet meer 5 dagen in de week werken met je collega’s volgens een rooster, maar 7 vrije dagen om deze volledig naar eigen inzicht en plan in te vullen. Voor de een klinkt dit als hemels, terwijl een ander hier ontzettend tegenop ziet. Een goed afscheid voor je collega is dan ook heel belangrijk om dit proces een goed begin te geven.

De meerwaarde van een afscheidscadeau

Uit onderzoek onder gepensioneerden dat is uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam blijkt dat een cadeau van zowel de werkgever als de collega’s de feestvreugde verhoogt tijdens een afscheid. Erkenning voor je werk vanuit beide kanten is juist voor iemand die met pensioen gaat een belangrijk onderdeel in het met plezier afscheid nemen van het werkzame leven en het bedrijf. Dus waarom dit niet groots aanpakken met een persoonlijk tijdschrift dat door het hele team is gemaakt!

Wat kan er allemaal in?

In zo’n tijdschrift kun je leuke anekdotes, foto’s van collega’s, grappige roddels die in de omloop zijn, complimentjes en bedankjes kwijt. Het zal misschien nog een uitdaging zijn om het afscheidscadeau voor je vertrekkende collega geheim te houden. Maar hij of zij zal zeker blij, verrast of ontroerd zijn. Of dat allemaal tegelijk!

Inspiratie nodig? Moeite met het opvullen van blanco pagina’s? Maak gebruik van sjablonen in ons online bewerkingsprogramma die al zijn opgemaakt in de stijl van ‘Afscheid collega’.

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:5:”block”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:25:”acf/b2b-promotion-section”;}}}s:8:”position”;s:6:”normal”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;s:0:””;s:11:”description”;s:0:””;}

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:5:”block”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:28:”acf/inspiration-main-section”;}}}s:8:”position”;s:6:”normal”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;s:0:””;s:11:”description”;s:0:””;}

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:5:”block”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:24:”acf/cloud-banner-section”;}}}s:8:”position”;s:6:”normal”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;s:0:””;s:11:”description”;s:0:””;}

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:5:”block”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:23:”acf/cloud-image-section”;}}}s:8:”position”;s:6:”normal”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;s:0:””;s:11:”description”;s:0:””;}

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:5:”block”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:17:”acf/cloud-section”;}}}s:8:”position”;s:6:”normal”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;s:0:””;s:11:”description”;s:0:””;}

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:5:”block”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:24:”acf/cloud-social-section”;}}}s:8:”position”;s:6:”normal”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;s:0:””;s:11:”description”;s:0:””;}

a:7:{s:8:”location”;a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:”param”;s:5:”block”;s:8:”operator”;s:2:”==”;s:5:”value”;s:26:”acf/editor-content-section”;}}}s:8:”position”;s:6:”normal”;s:5:”style”;s:7:”default”;s:15:”label_placement”;s:3:”top”;s:21:”instruction_placement”;s:5:”label”;s:14:”hide_on_screen”;s:0:””;s:11:”description”;s:0:””;}