verjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Gratis online tijdschrift maken met het online programma van Jilster

Gratis online tijdschrift maken: Met het online programma van Jilster maak je eenvoudig en gratis je eigen online tijdschrift. Maak vrijblijvend een account aan en ga gelijk aan de slag. Start een nieuw tijdschrift en begin met het bewerken van pagina’s. Is je tijdschrift klaar? Dan kan je het eenvoudig online delen en erdoorheen bladeren.

Ook leuk om te doen: je kunt je digitale tijdschrift ook laten drukken, al vanaf één exemplaar!

create a magazine share online magazine jilster

Je gratis online tijdschrift laten drukken?
Dat ziet er zo uit.

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe jouw online tijdschrift er gedrukt uit ziet. De glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

 

tijdschrift voor vriendin 60 jaar de sylvia

Verjaardagscadeau voor 60-jarige vriendin

Wat geef je je vriendin – en tevens buurvrouw – die 60 jaar wordt? Max maakte een verjaardagstijdschrift, de SYLVIA. Het redactieteam van Max bestond uit vriendinnen die ze stiekem via Facebook had benaderd. Samen vulden ze het tijdschrift SYLVIA met eigen teksten en foto’s.

Lees meer >

huwelijkscadeau superblij met de anneroy klanten vertellen

Superblij met AnneRoy

Af en toe veren wij van het Jilsterteam op van onze bureaustoel als we weer een mooi mailtje krijgen. Zoals deze van Martijn Kraan, die samen met Nicole Ketelaar, Chris en Yvonne Velthausz de redactie vormde achter de AnneRoy.

Lees meer >

Fotomuur afscheid groep 8 tijdschrift glossy

Afscheidsglossy groep 8 ‘Dag we gaan!’

Super leuke herinneringen voor later. Anneke Boek vertelt hoe zij het maken van een afscheidsglossy heeft aangepakt en deelt haar tips! Josephine: “Als ik in het boek kijk, geeft het leuke herinneringen. Nu ik in de brugklas zit, zie ik hoe wij in korte tijd al zijn veranderd.”

Lees meer >

Gratis online tijdschrift maken?
Meld je nu  aan en ga direct aan de slag!

Gratis online tijdschrift maken is eenvoudig met Jilster. Het online programma werkt in je browser, dus je hoeft niets te downloaden. Maak een gratis account aan en start gelijk met je eerste tijdschrift. Het gebruik van het online programma èn het online tijdschrift is gratis. Maak je eigen persoonlijke link en deel je tijdschrift online, via mail of social media. Heb je een website, dan kan je eenvoudig een doorbladerbare versie van je tijdschrift op de website plaatsen.

Daarnaast kan je tegen een scherpe prijs een gedrukt exemplaar van uitstekende kwaliteit bestellen. Het is ook mogelijk om een lage resolutie PDF van je hele tijdschrift te bestellen.

Gratis online tijdschrift maken
in 3 stappen: hoe maak je
dan zo’n online tijdschrift?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het gratis online tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Maak vrijblijvend een account aan en probeer Jilster uit. Gebruik van het online programma en het maken van een online tijdschrift is gratis.

  • Stap 2

    Gratis online tijdschrift maken: Start je eerste tijdschrift en ga aan de slag. Voeg je eigen foto’s en teksten toe en bewerk de pagina’s één voor één. Je kunt dit helemaal zelf doen of gebruik maken van sjablonen.

  • Stap 3

    Is je online tijdschrift compleet? Deel het dan eenvoudig online met een eigen shortlink. Je kunt je tijdschrift ook op je website embedden.

Meer dan 350.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!