• Probeer het uit!

  Je eigen tijdschrift laten drukken of een gratis online tijdschrift maken? Dat kan het online programma van Jilster!

Je eigen tijdschrift laten drukken of een gratis online tijdschrift maken?

Met Jilster maak je eenvoudig en gratis je eigen online magazine. Meld je vrijblijvend aan en ga direct aan de slag: start een nieuw tijdschrift en begin met het bewerken van pagina’s. Voeg je eigen foto’s en teksten toe en bewerk deze helemaal zoals jij dat wilt. Is je tijdschrift klaar? Dan kan je deze eenvoudig online delen met anderen.

Liever je tijdschrift laten drukken? Dat kan ook, al vanaf 1 exemplaar!

Gratis online ontwerpprogramma

Werk samen met vrienden, familie en kennissen

Voeg je eigen foto’s en teksten toe en bewerk deze

Je eigen tijdschrift online delen of laten drukken

In 5 stappen zelf een
gratis online tijdschrift maken

Hoe maak je dan zo’n online magazine? Een online tijdschrift maken met Jilster is helemaal niet moeilijk. In 3 eenvoudige stappen kun jij al een tijdschrift maken, online delen of je tijdschrift laten drukken. Deel je magazine online met anderen – via mail of social media!

 • Stap 1: Maak vrijblijvend een account aan

  Maak vrijblijvend een account aan en probeer Jilster uit. Gebruik van het online programma en het maken van een online tijdschrift is gratis.

 • Stap 2: gratis online tijdschrift maken

  Start je eerste tijdschrift en ga direct aan de slag. Voeg je eigen foto’s en teksten toe en bewerk de pagina’s zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik maken van sjablonen en clip-arts of een pdf-bestand uploaden.

 • Stap 3: Deel je tijdschrift met anderen

  Is je online tijdschrift compleet? Deel deze dan eenvoudig online door middel van een unieke link.

Je tijdschrift laten drukken? Bestel een tijdschrift
of boek al vanaf één exemplaar!

Een mooi tijdschrift of boek
maken met Jilster

Met Jilster kun je zelf of samen met anderen een tijdschrift of boek maken en deze laten drukken als professioneel exemplaar. Je hoeft geen ervaring te hebben om een mooi tijdschrift te maken!

Het maken van een tijdschrift is niet alleen heel leuk, het is ook geschikt voor veel verschillende doeleinden. Je kunt een zelfgemaakt tijdschrift laten drukken als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of een afscheid van een collega. Ook is het maken van een tijdschrift erg geschikt voor zakelijke doeleinden! Maak een tijdschrift voor je bedrijf, als schoolopdracht of als hulpmiddel in de zorg.

Kies uit verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je ook je tijdschrift laten drukken in verschillende tijdschrift-uitvoeringen, als boek of als poster. Alle uitvoeringen worden professioneel gedrukt en zijn bestelbaar v.a. 1 exemplaar. Een gratis online tijdschrift maken kan altijd met Jilster.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende cover

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Gratis online tijdschrift maken of tijdschrift laten drukken?

Meld je nu aan en ga direct aan de slag!

Wil je een gratis online tijdschrift maken of een tijdschrift laten drukken? Maak een gratis account aan en ga gelijk aan de slag met je (online) magazine. Het online programma èn online tijdschrift van Jilster is overal beschikbaar en gratis te gebruiken. Het leuke van Jilster is dat het ook mogelijk is om familie, vrienden en collega’s uit te nodigen om één (of meerdere) pagina’s op te maken in het tijdschrift.

Is het online tijdschrift klaar? Genereer je eigen persoonlijke link en deel je tijdschrift online, via mail of social media. Je kunt ook jouw tijdschrift laten drukken als professioneel exemplaar!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Wil jij een tijdschrift kado doen en ben je op zoek naar inspiratie? Laat je inspireren door onze handige tips & tricks voor jouw tijdschrift!

Deel je ervaring!

Heb jij al een kado tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.