workshop jilster tijdschrift maken 21 februari 2018

Heb je het plan opgevat om een tijdschrift met Jilster te maken, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Wij helpen je woensdag 21 februari graag een start te maken met je tijdschrift. Het zal geen standaard workshop zijn zoals je van ons gewend bent. In een intieme setting werk je aan je eigen tijdschrift. Wij lopen rond om vragen te beantwoorden en proberen hier en daar tips te geven over het gebruik van het online programma.

Voor wie geschikt?

Natuurlijk is iedereen van harte welkom op deze georganiseerde dag. De workshop is vooral bedoeld voor beginners die weinig tot geen ervaring hebben met het gebruik van Jilster. Heb je al weleens een tijdschrift gemaakt met Jilster, dan raden we je aan om bij een volgende workshop aan te schuiven. Houd onze website in de gaten om te zien wanneer er een workshop voor gevorderden zal plaatsvinden.

Belangrijke informatie

Kosten: gratis

Locatie: Dorpsstraat 64 te Bennekom

Datum: Woensdag 21 februari 2018

Tijd: De workshop start om 14:00 uur, inloop vanaf 13:45 uur. We ronden het geheel rond 16:00 uur weer af.

Inschrijving: Stuur een e-mail met je aanmelding, naam en eventueel aantal deelnemers naar klantenservice@jilster.nl. Na ontvangst van je aanmelding bevestigen wij je deelname aan de workshop. Er is plek voor acht personen. Wacht dus niet te lang met je inschrijving!

Benodigdheden: Een eigen laptop

Bereikbaarheid: De workshop vindt plaats op de tweede verdieping. Deze is alleen via een trap bereikbaar.

 

Graag tot dan!