Video tutorials

Handleiding:
Zo werkt JilsterIn deze handleiding geven we je uitleg over hoe je het beste kunt werken met Jilster. Als je een nieuwe gebruiker bent, raden we je aan om de handleiding met schermafbeeldingen allemaal een keer te bekijken om kennis te maken met Jilster. Als je eenmaal hebt gezien hoe het online programma werkt, kan je daarna zelf aan de slag met het maken van je eigen tijdschrift!

Heb je een vraag over het werken in Jilster? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of jouw vraag hier tussen staat of neem contact op met onze klantenservice. We reageren snel en helpen je graag! Ook kun je veel inspiratie en handige tips vinden over het maken van je tijdschrift op onze tips & tricks pagina.

Eenvoudige handleiding met
schermafbeeldingen • Starten met Jilster

  Alles over het aanmaken van je account en het starten van een tijdschrift of poster.

 • Een pagina bewerken

  Maak kennis met het ontwerpprogramma van Jilster en bewerk je pagina zoals jij dat wilt.

 • Je tijdschrift beheren

  Alles over het bekijken, online delen en beheren van je tijdschrift en pagina’s.

 • Samenwerken in Jilster

  Werk samen met anderen aan een tijdschrift en vorm samen een redactieteam.

De Jilster handleiding downloaden?Het is ook mogelijk om onze handleiding te downloaden, zodat je deze altijd bij je kunt houden. In deze handleiding vind je alles wat je moet weten over het werken met Jilster. Bekijk de handleiding online of download hem via onderstaande link.
Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

 


Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!
Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!


Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.