Je bent uitgenodigd

  • 1. Klik op 'Accepteren' om je uitnodiging te accepteren - Maak hiervoor eerst een account aan bij Jilster

Lees meer over samenwerken in Jilster met onze 3-delige serie: ‘samenwerken aan een tijdschrift’.

Deel 1. Samenwerken: Wat te verwachten
Deel 2. Samenwerken: Effectief communiceren
Deel 3. Samenwerken: Hou de vaart erin

Veelgestelde vragen

Je bent uitgenodigd (redacteur)

Ik ben uitgenodigd, maar ik zie het tijdschrift niet staan. Hoe kan dit?

Mogelijk heb je je account aangemaakt met een ander mailadres dan waarop je bent uitgenodigd. Vraag aan de hoofdredacteur of hij/ zij je opnieuw wilt uitnodigen op het mailadres waarop je een account hebt aangemaakt.

De andere mogelijkheid is dat de uitnodiging is verlopen. Je kunt de hoofdredacteur dan vragen je opnieuw uit te nodigen.

Wat gebeurt er als ik mijn pagina ga inleveren?

Als je helemaal klaar bent met het opmaken van jouw pagina, kan deze ingeleverd worden bij de hoofdredacteur. De pagina wordt dan (druk)gereed gemaakt.De hoofdredacteur kan het tijdschrift pas bestellen als iedereen zijn pagina heeft ingeleverd.

Na het inleveren kan je de pagina niet meer bewerken. Wil je nog iets aanpassen nadat je de pagina hebt ingeleverd? Vraag dan aan de hoofdredacteur of hij/zij de pagina opnieuw wilt vrijgeven.

Mijn pagina is ingeleverd, maar ik wil nog wat veranderen. Hoe doe ik dit?

Als je je pagina al hebt ingeleverd, dan kun je er niet meer aan werken. Vraag aan je hoofdredacteur of hij/zij je de pagina wil vrijgeven. Nadat je wijzigingen hebt aangebracht, moet je de pagina opnieuw inleveren als je klaar bent met de aanpassingen.

Wat betekenen de iconen die getoond worden bij mijn pagina’s in het paginaoverzicht?

De iconen die getoond worden bij je pagina’s geven de status van je pagina weer. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke iconen en hun betekenis.

• Ben je een redacteur?
Geen icoon = De pagina is nog leeg of opgeslagen
Groen vinkje = De pagina is ingeleverd

Als alle pagina’s ‘gereed’ zijn kan je het tijdschrift bestellen.

De Jilster handleiding bestellen?

Het is ook mogelijk om onze handleiding te bestellen, zodat je deze altijd naast je kunt houden. In deze handleiding vind je alles wat je moet weten over het werken met Jilster. Bekijk de handleiding online of bestel hem gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten.