Een proefexemplaar bestellen

  • 1. Klik op de knop 'proefexemplaar' om een proefdruk van je tijdschrift te bestellen

Veelgestelde vragen

Bestellen

Wat is de prijs van een proefexemplaar?

De prijs van een proefexemplaar is de stuksprijs van het tijdschrift bij een oplage van 100. Bereken de prijs van een proefexemplaar met onze prijscalculator.

Wat is de levertijd van een proefexemplaar?

De levertijd van een proefexemplaar is gelijk aan de andere bestellingen. Bereken de levertijd van je proefexemplaar met onze levertijdcalculator.

Waarin verschilt een proefexemplaar van het definitieve tijdschrift?

Omdat we natuurlijk willen dat je tevreden bent met je tijdschrift bieden we de optie om deze voor een gereduceerd tarief als proefexemplaar te bestellen, voordat je de definitieve bestelling plaatst. Een proefexemplaar is gelijk aan het definitieve tijdschrift, maar heeft op elke pagina een transparant watermerk. Zo kun je de kwaliteit van je tijdschrift bekijken en het tijdschrift controleren op fouten, voordat je deze als definitief exemplaar bestelt.

Kan ik verschillende uitvoeringen tegelijk bestellen?

De tijdschriften met verschillende uitvoeringen (gehecht, gelijmd) verwerken wij via verschillende productielijnen. Mocht je twee verschillende uitvoeringen willen, dan zijn dat dus twee aparte bestellingen. 

Wij kunnen je bestellingen, nadat je deze geplaatst hebt, wel gezamenlijk laten verzenden, zodat je maar één keer verzendkosten hoeft te betalen. Neem contact op met onze klantenservice als je hierin geïnteresseerd bent, dan passen wij dit handmatig voor je aan.

Ontvang ik een factuur bij mijn bestelling?

Na betaling ontvang je op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van je bestelling met het ordernummer. Bij deze e-mail vind je ook de factuur.

De factuur kun je ook terugvinden onder je account, bij ‘mijn bestellingen’. 

Ik wil graag een hoge-resolutie pdf (300 dpi) van het hele tijdschrift bestellen. Kan dit?

Het is helaas niet mogelijk om een hoge kwaliteit pdf (300 dpi) van het hele tijdschrift te bestellen.

Het gebruik van de Jilster website is helemaal gratis. Ook kun je gratis een online magazine aanmaken dat je met anderen kunt delen.

Het enige verdienmodel van Jilster is op geprinte exemplaren. Daarom is het niet mogelijk om een hoge kwaliteit pdf die je zelf zou kunnen printen te bestellen.

Betalen

Op welke manieren kan ik betalen?

Tijdens het bestelproces kan je gelijk online betalen. We accepteren betalingen via ideal, creditcard en Paypal.

Heb je geen mogelijkheid om online te betalen neem dan even contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Bij hoge uitzondering is het mogelijk om op rekening of achteraf te betalen. Neem ook hierover contact op met onze klantenservice.

De Jilster handleiding bestellen?

Het is ook mogelijk om onze handleiding te bestellen, zodat je deze altijd naast je kunt houden. In deze handleiding vind je alles wat je moet weten over het werken met Jilster. Bekijk de handleiding online of bestel hem gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten.