Je tijdschrift bekijken / doorbladeren

  • 1. Er zijn verschillende manieren om je tijdschrift te bekijken

Veelgestelde vragen

Bekijken en doorbladeren

Kan ik een afdruk maken om de laatste taalfouten uit de tekst te halen?

Ja, het is mogelijk om je pagina’s af te drukken:

  1. Ga naar het pagina-overzicht van je tijdschrift en beweeg met je muis over de pagina. Kies ‘download’. Je kunt dan een lage-resolutie pdf downloaden (72dpi). Deze kun je gratis downloaden en uitprinten ter controle.
  2. Je kunt ook een lage-resolutie pdf (72dpi) bestellen van het hele tijdschrift. Deze pdf kun je via de normale bestelprocedure bestellen voor een bedrag van €3,95.
  3. Een andere mogelijkheid is om tegen een gereduceerd tarief een proefexemplaar te bestellen. Dat gaat via de normale bestelprocedure.

Kan ik een pdf-bestand downloaden van het hele tijdschrift?

Ja, dat kan. Je kunt via het bestelproces een lage-resolutie pdf (72dpi) bestellen van het hele tijdschrift. De kosten hiervoor bedragen €3,95.

Kan ik ook een hoge-resolutie pdf (300dpi) bestellen van mijn hele tijdschrift?

Het is helaas niet mogelijk om een hoge kwaliteit pdf (300 dpi) van het hele tijdschrift te bestellen.

Het gebruik van de Jilster website is helemaal gratis. Ook kun je gratis een online magazine aanmaken dat je met anderen kunt delen.

Het enige verdienmodel van Jilster is op geprinte exemplaren. Daarom is het niet mogelijk om een hoge kwaliteit pdf die je zelf zou kunnen printen te bestellen.

Op de achterkant van mijn tijdschrift wordt een QR-code getoond. Wordt deze ook geprint?

Ja, dit wordt ook geprint. De QR-code bevat de kenmerken van het tijdschrift, zoals het ordernummer. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor de verwerking en verzending van je bestelling.

Kan ik de QR-code op de achterkant van het tijdschrift verplaatsen of verwijderen?

Het is helaas niet mogelijk om de QR-code te verwijderen en/of naar een andere positie te verplaatsen. De QR-code bevat gegevens, zoals je ordernummer, die volgens een geautomatiseerd proces gescand worden in onze drukkerij. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor de verwerking en verzending van je bestelling.

Ik wil de paginavolgorde aanpassen, maar heb alles al gepubliceerd. Kan dit nog?

Ja, dat kan. Na het publiceren kan de paginavolgorde nog gewijzigd worden. De pagina’s hoeven niet opnieuw gepubliceerd te worden.

Kan ik mijn tijdschrift ook online aan anderen laten zien?

Ja, dat kan. Je kunt je tijdschrift online delen, zodat ook anderen door het tijdschrift kunnen bladeren. Ook kun je anderen (mede-hoofd)redacteur maken van het tijdschrift, zodat zij het tijdschrift in Jilster kunnen bekijken. Je kunt hierbij zelf aangeven welke rechten zij hebben als (mede-hoofd)redacteur.

De Jilster handleiding bestellen?

Het is ook mogelijk om onze handleiding te bestellen, zodat je deze altijd naast je kunt houden. In deze handleiding vind je alles wat je moet weten over het werken met Jilster. Bekijk de handleiding online of bestel hem gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten.