Afgelopen weekend vond het tweedaagse bruidsevenement ‘Hello Beautiful 2018’ plaats in het World Fashion Center te Amsterdam waar bezoekers volledig werden ondergedompeld in de wereld van trouwen. Het evenement werd feestelijk geopend door de charismatische bruidsmodegoeroe Randy Fenoli, hét gezicht van het populaire TV-programma ‘Say Yes to the Dress’. Ook het team van Jilster was van de partij en deelden mini-tijdschriften uit met tips & tricks over het maken van een tijdschrift als huwelijkscadeau voor het bruidspaar. Ook gaven we heerlijke chocoladebonbons in schattige kleine doosjes weg.

 

Wervelende catwalkshows
en trendy bruidstaarten

We hebben onze ogen uitgekeken naar al het moois dat te zien was. Twee keer per dag showden vooraanstaande bruidshuizen hun mooiste collecties op de catwalk. Er kwamen prachtige sprookjesjurken voorbij. De een nog mooier dan de ander! Ook de tentoongestelde bruidstaarten waren een lust voor het oog.

 

 

 

‘Hello, beautiful!’

Randy verwelkomde iedereen met open armen en de woorden “Hello, beautiful’. Zijn presentatie was een tikkeltje Amerikaans, maar wél heerlijk om naar te kijken. Naast zijn standaard welkomstpraatje, gaf hij antwoord op vragen als: “Welke jurk past het beste bij mijn figuur, hoe kan ik me op een bezoek aan een bruidsmodezaak voorbereiden en wat moet ik doen als iemand uit mijn omgeving zich teveel met de keuze van mijn jurk bemoeit?”

 

Onze stand hadden we van tevoren opgebouwd. Is het geen plaatje!?

 

Razend enthousiast

De toekomstige bruiden die we bij onze stand staande hielden, waren (goddank) geen bridezilla’s, zoals we die van televisie kennen. Zonder tegen te sputteren lieten ze zich ‘wegsturen’ (wel met een chocolaatje natuurlijk), zodat wij onze cadeautip met hun familie en vrienden konden delen. Iedereen was meteen razend enthousiast over het idee en wilde direct meer weten.

Al met al was het een geslaagd weekend en leuk om een evenement als dit een keer te hebben meegemaakt! Of het voor herhaling vatbaar is? Dat weten we nog niet zeker. Wel staan we dit jaar nog op de Love and Marriage beurs in Utrecht. Kom jij dan ook?