“Mijn dochter is altijd moeilijk te verrassen geweest. Als kind raadde ze altijd wat er in cadeautjes zat. Bijna alsof ze door het papier heen kon kijken. Maar met de glossy heb ik haar kunnen verrassen”, vertelt Brigitte van Mil vol trots. Het resultaat is fantastisch geworden! Lees je mee?

Help! Mijn dochter wordt 30!

“Michelle had al een paar keer laten doorschemeren dat ze moeite had met dertig worden. Ik dacht daar moet ik wat mee doen. Het idee ontstond om een tijdschrift te maken en haar daarmee te verrassen. Ik vroeg haar vriendinnen, familieleden en collega’s om een stukje te schrijven en met een foto naar me op te sturen. Ik stelde een deadline waarbinnen ze moesten reageren. Dit werkte als een trein! Iedere dag- als ik uit mijn werk kwam- dook ik in mijn mailbox en was dan blij verrast met de leuke, ontroerende en grappige teksten en foto’s. Het is erg leuk om te ervaren hoe anderen je dochter zien en kennen”, aldus Brigitte.

Alle kleuren van de regenboog

Brigitte koos ervoor om de pagina’s naar kleur te categoriseren. Zo waren de pagina’s met vriendinnen geel, collega’s paars en familieleden groen. Ook maakte ze zelf advertenties van dingen die zij bij haar dochter vond passen. Een advertentie over haar favoriete merk zonnebril, merk auto, vakantiebestemming en huis waarin ze woont.

Say Cheese!

Samen met manlief, haar zoon en de vriend van haar dochter liet Brigitte zich fotograferen door een professionele fotograaf. “De fotograaf maakte van ieder van ons drie foto’s in drie verschillende outfits. We werden een keer in onze werkkleding, vrijetijdskleding en met onze hobby gefotografeerd.” Deze fotorubriek werd onder de noemer ‘Liefste vriend, leuke vader, enige broer en unieke moeder’ in het tijdschrift geplaatst.

Het resultaat was fantastisch en Michelle was enorm verrast! “Ze moest de glossy aan de kant leggen anders had ze deze helemaal uitgelezen tijdens haar feest! Ik heb haar heel goed verrast. Daarna viel ik bijna in een gat….. de mailbox viel stil en ik had geen leuke mails meer om naar uit te kijken. Gelukkig kan ik er nog meer maken, want er komen meer leuke verjaardagen en feestelijkheden aan.”