HANDLEIDING:
ZO WERKT JILSTER

Dit is de handleiding die uitleg geeft over hoe je het beste kunt werken met Jilster. Als je een nieuwe gebruiker bent, raden we je aan om de handleiding met schermafbeeldingen allemaal een keer te bekijken om kennis te maken met Jilster. Als je eenmaal hebt gezien hoe het online programma werkt, kan je daarna zelf aan de slag met het maken van je eigen tijdschrift!

maak samen een tijdchrift online editor jilster schermafbeelding

HANDLEIDING MET
SCHERMAFBEELDINGEN

Vind snel het antwoord
op jouw vraag in onze FAQ.

HEB JE HET
ANTWOORD OP JE VRAAG
NIET KUNNEN VINDEN?

Neem dan contact met ons op. We helpen je namelijk graag!

Wij beantwoorden je vraag nog dezelfde dag.

Contactformulier