Geef een super persoonlijk cadeau aan je partner die veertig wordt, je vriendin die binnenkort Sarah gaat zien of je vader die zijn 75ste verjaardag viert. Maak een tijdschrift vol met foto’s uit verschillende tijdsperiodes in zijn of haar leven. Je vader als schattige baby of in een innige omhelzing met zijn beste vriend in zijn studententijd. Of maak een fotoserie die mooie beelden laat zien van meerdere generaties bij elkaar. Bijvoorbeeld jij, je moeder en je oma samen op één foto. Hoe leuk!

Herinneringen vereeuwigen

Ieder mens doet het, terugdenken aan gebeurtenissen uit het verleden. We genieten na van de mooie herinneringen en proberen de minder positieve ervaringen een plekje te geven. Hoe ouder je wordt hoe rijker de bron aan herinneringen. Een mooie manier om deze herinneringen te vereeuwigen is het maken van een tijdschrift of boek.

Met Jilster kan je eenvoudig een tijdschrift maken om over iemands leven te vertellen. In ons online programma vind je verschillende soorten sjablonen. Dit zijn kant en klare pagina’s die in een bepaald thema zijn opgemaakt door onze vormgevers.

Samenwerken

Nodig andere mensen uit om samen te werken aan het tijdschrift. Je partner, kinderen, kleinkinderen, vrienden, kennissen en buren; iedereen kan een waardevolle bijdrage leveren. De pagina’s van het tijdschrift kan je precies vormgeven, zoals je wilt, met bijvoorbeeld oude foto’s, kindertekeningen, ingescande dagboekpagina’s en behaalde diploma’s en certificaten. 

Bij iedere foto kan een bijpassende korte en vermakelijke tekst worden gezet. Is er iemand in de familie of vriendengroep die een grappig of ontroerend verhaal kent bij een bepaalde foto? Dit kan erbij worden geplaatst in een apart kader. En voilá, het perfecte verjaardagscadeau is daar!