Leuk idee huwelijkscadeau!

Wil je een leuk huwelijkscadeau geven? Wat dacht je van een zelfgemaakte glossy als huwelijksgeschenk? Met Jilster kan je zelf een tijdschrift maken precies zoals je wilt! Zelf vormgegeven met eigen foto’s en teksten.

Begin met blanco pagina’s of maak gebruik van sjablonen. Je kunt vrienden, familie, buren en collega’s uitnodigen om elk een (of meer) pagina(’s) te vullen. Een tijdschrift maak je samen of alleen. Net wat je wilt!

Een eigen tijdschrift is een leuk en origineel huwelijkscadeau dat het bruidspaar enorm zal verrassen. Zo’n zelfgemaakte glossy is geschikt als trouwcadeau, maar ook als cadeau voor bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk of voor als een gouden, 50-jarig, bruiloftscadeau.

huwelijkscadeau tijdschrift

Maak een account aan en probeer Jilster gratis


Hoe ziet een huwelijkscadeau glossy eruit?

Je bepaalt zelf hoe het huwelijkscadeau tijdschrift eruit ziet. De huwelijkscadeau glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen.

gehecht tijdschrift huwelijkscadeau gelijmd tijdschrift huwelijkscadeau
Gehecht tijdchrift Gelijmd tijdchrift

Meer tijdschrift uitvoeringen zien?

Wat voor huwelijkscadeau tijdschrift maak jij?

Maak je een huwelijkscadeau tijdschrift als trouwcadeau, een cadeau voor een 25-jarig huwelijk of voor een gouden huwelijk? Wat voor tijdschrift het ook wordt, met Jilster maak je een uniek en passend huwelijkscadeau!

Ga aan de slag: maak een gratis account aan en klik op:

start nieuw tijdschrift button

Bedenk een passende titel en kies het aantal pagina’s (bijvoorbeeld 12, het aantal kan je later altijd nog aanpassen naar meer of minder pagina’s). Maak je samen het huwelijkscadeau dan nodig je anderen - online - uit als redacteur.

Je begint automatisch met lege pagina’s. Deze kan je vullen met leuke foto’s van het bruidspaar en teksten die bij hen passen en passen bij een huwelijkscadeau. Als je het moeilijk vindt om lege pagina’s te vullen kun je ook aan de slag met onze sjablonen. Hieronder zie je enkele voorbeelden van de beschikbare sjablonen:

huwelijkscadeau sjabloon

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd sjabloon

Wat kan er allemaal in een huwelijkscadeau tijdschrift?

Het tijdschrift maak je precies zoals jij wilt. Een paar ideeën om je op weg te helpen met inhoud voor pagina’s:

Pagina’s met weetjes en verhalen over bruid en bruidegom

  • Een tijdlijn van de relatie van het bruidspaar: ‘van baby tot echtpaar’
  • Tips voor de huwelijksreis
  • Recepten d’ amour

...en nog veel meer!

Meer ideeën zien voor inhoud?

Aan de slag met je huwelijkscadeau tijdschrift!

Probeer het zelf! Maak een gratis account aan en start meteen een nieuw tijdschrift. Wil je meer weten over Jilster voordat je aan de slag gaat? Bekijk dan de handleiding.

Daar staat informatie over het maken van een tijdschrift (of boek), hoe je kunt samenwerken in Jilster en staan er belangrijke aandachtspunten waar je op moet letten tijdens het maken van een tijdschrift.

Aan de slag met je huwelijkskado