huwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

Op zoek naar een
origineel huwelijkskado?

Maak een glossy als origineel huwelijksgeschenk!

Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en origineel huwelijkskado dat het bruidspaar enorm zal verrassen. Je kunt een glossy maken als trouwkado of als kado voor bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk of als kado aan het gouden bruidspaar.

Hoe ziet een tijdschrift als
huwelijkskado eruit?

Je bepaalt zelf hoe het tijdschrift alshuwelijkskado eruit ziet. De huwelijkskado glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n huwelijkskado?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je het samen wilt doen, nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren van het bruidspaar uit om een pagina te vullen.

  • Stap 2

    Maak een account aan en probeer Jilster vrijblijvend uit. Ook het maken van een online magazine is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

  • Stap 3

    Een eigen magazine als huwelijkscadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is het tijdschrift klaar? Bestel dan de gewenste uitvoering en laat je tijdschrift, glossy of boek thuis bezorgen.

Zilveren of gouden huwelijk? Maak een tijdschrift!

Een tijdschrift maken is leuk bij een bruiloft, maar je kunt ook een glossy maken als cadeau bij een 12,5 jarig huwelijk of als cadeau voor je ouders die 25 of 50 jaar getrouwd zijn. Dan kun je samen even uitgebreid terugkijken.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!