huwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

Op zoek naar een
origineel huwelijkskado?

Maak een glossy als origineel huwelijksgeschenk!

Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en origineel huwelijkskado dat het bruidspaar enorm zal verrassen. Je kunt een glossy maken als trouwkado of als kado voor bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk of als kado aan het gouden bruidspaar.

Hoe ziet een tijdschrift als
huwelijkskado eruit?

Je bepaalt zelf hoe het tijdschrift alshuwelijkskado eruit ziet. De huwelijkskado glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n huwelijkskado?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je het samen wilt doen, nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren van het bruidspaar uit om een pagina te vullen.

  • Stap 2

    Maak een account aan en probeer Jilster vrijblijvend uit. Ook het maken van een online magazine is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

  • Stap 3

    Een eigen magazine als huwelijkscadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is het tijdschrift klaar? Bestel dan de gewenste uitvoering en laat je tijdschrift, glossy of boek thuis bezorgen.

Zilveren of gouden huwelijk? Maak een tijdschrift!

Een tijdschrift maken is leuk bij een bruiloft, maar je kunt ook een glossy maken als cadeau bij een 12,5 jarig huwelijk of als cadeau voor je ouders die 25 of 50 jaar getrouwd zijn. Dan kun je samen even uitgebreid terugkijken.

Onze klanten vertellen…

 

love and marriage huwelijkscadeau tijdschrift maken

Love & Marriage: een prachtig eigen tijdschrift voor het bruidspaar

Frank heeft een tijdschrift gemaakt voor Meta en Wim. Zij stapten in september in het huwelijksbootje. “Meta en Wim waren zeer blij met het magazine”, zo mailt hij. “Het bruidspaar vond het een fantastisch cadeau en waren zeer verrast met de verschillende bijdragen en foto’s.”

Lees meer >

ja ik wil gouden huwelijk cadeau ouders

Ja ik wil!: Het gouden huwelijk van haar ouders

Nicole heeft samen met familie en vrienden een tijdschrift gemaakt voor het gouden huwelijk van haar ouders. ‘Wij zijn super tevreden over de glossy die we gemaakt hebben als cadeau voor het gouden huwelijksfeest van onze ouders!’

Lees meer >

huwelijkscadeau superblij met de anneroy klanten vertellen

Superblij met AnneRoy

Af en toe veren wij van het Jilsterteam op van onze bureaustoel als we weer een mooi mailtje krijgen. Zoals deze van Martijn Kraan, die samen met Nicole Ketelaar, Chris en Yvonne Velthausz de redactie vormde achter de AnneRoy.

Lees meer >

Meer dan 350.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!