huwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

huwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

Must-have, origineel op maat gemaakt huwelijkskado!

Met behulp van foto’s en verhalen over het bruidspaar en het gratis online programma maak je met Jilster zelf een persoonlijke HUWELIJKSGLOSSY.  Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en origineel huwelijkskado dat het bruidspaar enorm zal verrassen. Je kunt een glossy maken als trouwkado of als kado voor bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk of als kado aan het gouden bruidspaar.

Jouw zelfgemaakt huwelijksglossy laten drukken?
Dat ziet er zo uit.

Je bepaalt zelf hoe jouw tijdschrift als huwelijkskado eruit ziet. Het huwelijkskado tijdschrift kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie.

Onze klanten vertellen…

Deel 2 van "The making of" van een afscheidsglossy groep 8

Met nog twee moeders van groep 8 gaat Marlies het tijdschrift maken. Deze glossy-moeders komen in het diepste geheim bij elkaar om het een en ander te bespreken. Deel 2: De glossy-moeders In de week leggen Na de brainstormsessie in maart…

Het 'spullentijdschrift' van mevrouw Gosen

Ontspullen is dé trend. Maar wat nou als je gedwongen moet ‘ontspullen’? Omdat je verhuist naar een verzorgingsflatje en er geen familie is om je dierbare spullen naar door te schuiven. Dan is opruimen opeens niet meer zo leuk. Voor…

Deel 1 van "The making of" van een afscheidsglossy groep 8

"The making of" - een serie verhalen over het maken van een afscheidstijdschrift voor groep 8 van een basisschool in de Edese wijk Kernhem. Het laatste schooljaar is aangebroken en iedereen maakt zich op voor het naderende afscheid. Het…

Gratis online een huwelijksglossy maken?
Meld je nu  aan en ga direct aan de slag!

Een huwelijkskado maken is eenvoudig met Jilster. Het online programma werkt in je browser, dus je hoeft niets te downloaden. Maak een gratis account aan en start direct met je huwelijksmagazine. Het gebruik van het online programma èn het online tijdschrift is gratis.

Het leuke van Jilster is dat het ook mogelijk is om familie, vrienden en collega’s uit te nodigen om één (of meerdere) pagina’s op te maken in het tijdschrift. Huwelijkstijdschrift klaar? Tegen een scherpe prijs bestel je een gedrukt exemplaar (van uitstekende kwaliteit) van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt*.

*Het is ook mogelijk om een lage resolutie PDF van je hele tijdschrift te bestellen.

Aan de slag in 3 stappen:
hoe maak je dan zo’n huwelijkskado?

We geven je graag
nog wat tips over het maken
van een tijdschrift met Jilster. 

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd
  • Stap 1

    Maak vrijblijvend een account aan en probeer Jilster uit. Gebruik van het online programma is gratis.

  • Stap 2

    Huwelijkskado: Start je eerste tijdschrift en ga aan de slag. Voeg je eigen foto’s en teksten toe en bewerk de pagina’s één voor één. Je kunt dit helemaal zelf doen of gebruik maken van sjablonen.

  • Stap 3

    Bevalt het online programma? Nodig dan anderen uit om ook één (of meerdere) pagina’s op te maken in het tijdschrift.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!