• Huwelijkskado

  Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel trouwkado dat het stel enorm zal verrassen.

Huwelijkskado must-have:
op maat gemaakt en origineel met Jilster!

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel huwelijkskado? Met Jilster maak je zelf of samen met anderen een persoonlijke huwelijksglossy. Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en origineel trouwkado dat het bruidspaar enorm zal verrassen!

Trouwkado idee: Met het gratis online programma van Jilster kun je eenvoudig je eigen huwelijksglossy maken. Verzamel de mooiste foto’s en verhalen over het bruidspaar en bundel deze samen in een professioneel huwelijkstijdschrift.  Nodig familie, vrienden en kennissen van het bruidspaar uit om samen te werken aan dit unieke trouwkado.

icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Kado bruiloft zelf maken? Verzamel foto’s en teksten over het bruidspaar en doe ideeën op over de invulling van je bruiloft tijdschrift. Met Jilster kun je een tijdschrift of boek maken voor elke feestelijke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van het tijdschrift trouwen. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je pagina’s helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende uitvoeringen en laat je tijdschrift thuis bezorgen. Het is ook mogelijk om een proefexemplaar of poster te bestellen.

De mooiste foto’s en verhalen gebundeld
in een zelfgemaakt tijdschrift

Origineel kado bruiloft: Een zelfgemaakt tijdschrift is ontzettend leuk om als trouwkado te geven aan een aanstaand bruidspaar of met een 25-jarig huwelijk of gouden huwelijk. Verzamel je mooiste foto’s en verhalen, waardevolle herinneringen en grappige anekdotes en werk samen met vrienden en familie aan het tijdschrift. Zo wordt het trouwkado nòg persoonlijker!

Onze klanten vertellen…

Een bruiloftsglossy voor mijn vriendin

Wat doe je als je vriendin met de liefde van haar leven gaat trouwen? De veertigjarige Renate Kuipers-Bodok uit Wijk bij Duurstede wist hier wel raad mee.

Tijdschrift: Frits en Mary 40 jaar samen!

“Op 1 augustus 2014 waren mijn lieve ouders 40 jaar getrouwd”, zo mailt Anouk. Samen met haar zus Mira en haar broer Egon heeft ze een tijdschrift voor hen gemaakt.

Love & Marriage: een prachtig tijdschrift voor het bruidspaar

Frank heeft een tijdschrift gemaakt voor Meta en Wim. Zij stapten in september in het huwelijksbootje. “Meta en Wim waren zeer blij met het magazine”, zo mailt hij.

Bestel je tijdschrift of boek al
vanaf één exemplaar!

In 5 stappen zelf een tijdschrift
als huwelijkskado maken

Hoe maak je dan zo’n trouwen tijdschrift? Samen een tijdschrift maken als origineel huwelijkscadeau is helemaal niet moeilijk. In 5 simpele stappen kun jij al een uniek tijdschrift kado geven. Leuk voor het kersverse bruidspaar, een 25-jarig huwelijk of 50-jarig jubileum!

 • Stap 1: Maak vrijblijvend een account aan

  Maak gratis een account aan bij Jilster en begin direct aan je tijdschrift of boek. Jij bent dan de hoofdredacteur van het tijdschrift trouwen.

 • Stap 2: Stel je redactieteam samen

  Nodig familieleden, vrienden, collega’s en kennissen van het bruidspaar uit om samen te werken aan het trouwkado idee. Zij kunnen één (of meer) pagina’s vullen in het tijdschrift.

 • Stap 3: Bewerk de pagina’s zoals jij dat wilt

  Voeg je eigen teksten en foto’s toe en bewerk de pagina helemaal zoals jij dat wilt. Maak ook gebruik van verschillende sjablonen en clip-arts of upload een pdf-bestand.

 • Stap 4: Plaats je bestelling

  Als alle pagina’s gevuld zijn kan de huwelijksglossy besteld worden. Kies uit verschillende uitvoeringen. Bestellen kan al vanaf 1 exemplaar!

 • Stap 5: Het moment van de overhandiging...

  De bestelling wordt na enkele dagen bij je thuis bezorgd. Je kunt nu het tijdschrift als origineel huwelijkskado geven!

Je zelfgemaakt glossy laten drukken?
Kies uit verschillende uitvoeringen!

Je bepaalt zelf hoe jouw tijdschrift als huwelijkskado eruit komt te zien. Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Alle uitvoeringen worden professioneel gedrukt en zijn te bestellen vanaf één exemplaar.  Het is ook mogelijk om een proefexemplaar of poster van het tijdschrift te bestellen.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende cover

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Gratis online een huwelijksglossy maken?

Meld je nu aan en ga direct aan de slag!

Een kado bruiloft zelf maken? Dat doe je met Jilster! Maak een gratis account aan en start direct met je huwelijksmagazine. Het online programma van Jilster is overal beschikbaar en gratis te gebruiken. Het leuke van Jilster is dat het ook mogelijk is om familie, vrienden en collega’s uit te nodigen om één (of meerdere) pagina’s op te maken in het tijdschrift.

Huwelijkstijdschrift klaar? Tegen een scherpe prijs bestel je een gedrukt exemplaar van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt.

 • Gratis online ontwerpprogramma
 • Bundel je mooiste foto’s en teksten samen
 • Werk samen met vrienden, familie en kennissen
 • Een origineel kado bruiloft dat het bruidspaar lang zal koesteren!

Laat je inspireren door onze huwelijkssjablonen!

In het online ontwerpprogramma van Jilster vind je verschillende gratis sjablonen die je kunt gebruiken voor je huwelijkstijdschrift. Plaats de sjablonen op je pagina en vul deze met je eigen foto’s en teksten. Klik op de huwelijksjablonen hieronder om een doorbladerbare versie te bekijken. Een kado bruiloft zelf maken is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Maak ook je eigen poster als trouwkado met Jilster!

Met Jilster kun je ook zelf of samen met anderen een poster maken als trouwkado. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Laat bijvoorbeeld de cover van het tijdschrift afdrukken als poster of maak een fotocollage van het bruidspaar – Leuk als origineel huwelijkskado of voor in huis!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Wil jij een tijdschrift kado doen en ben je op zoek naar inspiratie? Laat je inspireren door onze handige tips & tricks voor jouw tijdschrift!

Deel je ervaring!

Heb jij al een kado tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

“Al meerdere keren heb ik een magazine gemaakt via Jilster. Nu de laatste keer met een aantal collega’s samen voor een andere collega die ging trouwen. Je biedt dan echt iets unieks aan. Voordeel is ook dat je niet met z’n allen bij elkaar hoeft te komen om van alles te organiseren; iedereen krijgt zijn of haar eigen pagina toegewezen en maakt de pagina op een moment dat het hem/haar het beste uitkomt. Echt een aanrader! Succes gegarandeerd!”
Marlieshttps://
Met alle kinderen en (achter)kleinkinderen gewerkt aan een tijdschrift voor het 65-jarig huwelijk van onze ouders. Is heel mooi geworden en viel enorm in de smaak. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Anitahttps://
“Super leuk tijdschrift gemaakt voor bruiloft zoon. Je moet het even door krijgen, wat er allemaal mogelijk is. Eenmaal begonnen, dan kan je bijna niet meer stoppen. Het is leuk om te maken en het ziet er super mooi uit. Bij ons is het een heel boek geworden met harde kaft. Ik kan niet wachten om de gezichten te zien van zoon en aanstaande schoondochter!”
Therese Swindelshttps://
“Ik heb een hele goede ervaring met Jilster. Ik heb voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd zijn een tijdschrift gemaak! Echt super! Werkt makkelijk en uiteindelijk klaar en op papier ziet het er geweldig uit!”
Maaikehttps://
“Het werkt heel eenvoudig, je kunt makkelijk artikelen maken en aanpassen. Duidelijke site en werkprogramma. Toen we ons magazine ontvingen waren wij al erg blij maar toen we het blad uiteindelijk vorige week gaven aan onze ouders die 50 jaar getrouwd waren was het compleet. We hadden ze niet blijer kunnen maken. Ze vonden het geweldig dat ook de schoonzoons en kleinkinderen meegewerkt hadden aan hun Glossy. Kortom geweldig!”
Marianne Schlamannhttps://

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.