• Huwelijkskado

  Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel trouwkado dat het stel enorm zal verrassen.


Huwelijkskado must-have:
op maat gemaakt en origineel met Jilster!Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel huwelijkskado? Met Jilster maak je zelf of samen met anderen een persoonlijke huwelijksglossy. Een zelfgemaakt tijdschrift is een leuk en origineel trouwkado dat het bruidspaar enorm zal verrassen. Het origineel kado bruiloft!

Trouwkado idee: Met het gratis online programma van Jilster kun je eenvoudig je eigen huwelijksglossy maken. Verzamel de mooiste foto’s en verhalen over het bruidspaar en bundel deze samen in een professioneel huwelijkstijdschrift.  Nodig familie, vrienden en kennissen van het bruidspaar uit om samen te werken aan dit unieke trouwkado.icon verzamelen


Stap 1: Verzamel materiaal

Als je een start gemaakt hebt met het verzamelen van foto’s, teksten en verhalen, dan kun je nadenken over het thema. Wat vind je belangrijk? wat wordt de boodschap? Welke onderwerpen en herinneringen laat je terugkomen? Je kunt hiermee een kado bruiloft zelf maken. Kijk ook naar de sjablonen om ideeën op te doen voor dit huwelijkscadeau.

icon samenwerken


Stap 2: Werk samen met vrienden

Nodig vrienden, collega’s, kennissen en familie uit om mee te werken aan het huwelijkskado. Ze kunnen allemaal een bijdrage leveren. Dit maakt het nog emotioneler. Kies uit wie tot het selecte groepje hoofdredacteuren gaat horen. Je kunt de overigen specifieke pagina’s toekennen en vragen op te maken. Kies twee pagina’s naast elkaar daarvoor (spread), dan kunnen ze meer creativiteit kwijt in het tijdschrift.

icon bewerken


Stap 3: Bewerk het huwelijkskado

Ga samen aan de slag met je tijdschrift trouwen. Je kunt nu alle materialen een plek geven. Gebruik de sjabloon pagina’s om het makkelijk te maken. Daar vind je achtergronden, afbeeldingen en clip-arts. Maak het precies zoals jullie willen.

icon bestellen


Stap 4: Bestel huwelijksglossy

Als allen de pagina’s ingeleverd hebben en de hoofdredacteuren zijn tevreden, dan kun je gaan bestellen. De gelijmde uitvoering met glossy cover is de meest geschikte voor een huwelijkskado. Als je voldoende tijd hebt tot het feest kun je eerst een proefexemplaar bestellen. Bestel grote posters van de voorpagina bij en hang die op de feestlocatie aan de wanden.

De mooiste foto’s en verhalen gebundeld
in een zelfgemaakt tijdschriftOrigineel kado bruiloft: Een zelfgemaakt tijdschrift is ontzettend leuk om als trouwkado te geven aan een aanstaand bruidspaar of met een 25-jarig huwelijk of gouden huwelijk. Verzamel je mooiste foto’s en verhalen, waardevolle herinneringen en grappige anekdotes en werk samen met vrienden en familie aan het tijdschrift. Zo wordt het trouwkado nòg persoonlijker!Onze klanten vertellen…Een bruiloftsglossy voor mijn vriendinWat doe je als je vriendin met de liefde van haar leven gaat trouwen? De veertigjarige Renate Kuipers-Bodok uit Wijk bij Duurstede wist hier wel raad mee.
Tijdschrift: Frits en Mary 40 jaar samen!“Op 1 augustus 2014 waren mijn lieve ouders 40 jaar getrouwd”, zo mailt Anouk. Samen met haar zus Mira en haar broer Egon heeft ze een tijdschrift voor hen gemaakt.
Love & Marriage: een prachtig tijdschrift voor het bruidspaarFrank heeft een tijdschrift gemaakt voor Meta en Wim. Zij stapten in september in het huwelijksbootje. “Meta en Wim waren zeer blij met het magazine”, zo mailt hij.


Bestel je tijdschrift of boek al
vanaf één exemplaar!

In 5 stappen zelf een tijdschrift
als huwelijkskado makenHoe maak je dan zo’n trouwen tijdschrift? Samen een tijdschrift maken als origineel huwelijkscadeau leuk en eenvoudig. De meeste gebruikers van Jilster lukt dit in een paar dagen, of soms zelf een dag. In 5 simpele stappen kun jij al een uniek tijdschrift kado geven. Leuk voor het kersverse bruidspaar, een 25-jarig huwelijk of 50-jarig jubileum.

 • Stap 1: Maak vrijblijvend een account aan

  Maak jouw account aan en start. Jij bent nu de hoofdredacteur. Maak een tijdschrift als huwelijkskado aan en kies een titel. Kijk naar de sjablonen, afbeeldingen en clip-arts om ideeën op te doen voor het tijdschrift trouwen.

 • Stap 2: Stel je redactieteam voor het huwelijkskado samen

  Nodig familieleden, vrienden, collega’s en kennissen van het bruidspaar uit om samen te werken aan het trouwkado idee. Zij kunnen één (of meer) pagina’s vullen in het tijdschrift. Het mooiste is om spreads (twee pagina’s naast elkaar) toe te wijzen.

 • Stap 3: Bewerk de pagina’s zoals jij dat wilt

  Voeg alle materialen toe en geef die een plaats in de verschillende pagina’s die je daarvoor hebt. Gebruik de inhoudsopgave als leidraad. De sjablonen geven je houvast om die in een mooie opmaak te zetten en/of aan te passen.

 • Stap 4: Plaats je bestelling

  Als alle pagina’s gevuld zijn kan de huwelijksglossy besteld worden. Kies uit verschillende uitvoeringen. Bestellen kan al vanaf 1 exemplaar. Je kunt het bruidspaar een exclusief exemplaar geven en de gasten een eenvoudigere variant als huwelijkscadeau geven.

 • Stap 5: De overhandiging aan het bruidspaar

  Na maximaal 2 productiedagen wordt jouw bestelling  bij je thuis bezorgd. Je kunt nu het tijdschrift als origineel huwelijkskado geven.

Je zelfgemaakt glossy laten drukken?
Kies uit verschillende uitvoeringen!Je bepaalt zelf hoe jouw tijdschrift als huwelijkskado eruit komt te zien. Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Alle uitvoeringen worden professioneel gedrukt en zijn te bestellen vanaf één exemplaar.  Het is ook mogelijk om een proefexemplaar of poster van het tijdschrift te bestellen. Voor een origineel kado bruiloft.
1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende cover

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Gratis online een huwelijksglossy maken?

Meld je nu aan en ga direct aan de slag!


Een kado bruiloft zelf maken? Dat doe je met Jilster! Maak een gratis account aan en start direct met je huwelijksmagazine. Het online programma van Jilster is overal beschikbaar en gratis te gebruiken. Het leuke van Jilster is dat het ook mogelijk is om familie, vrienden en collega’s uit te nodigen om één (of meerdere) pagina’s op te maken in het tijdschrift.

Huwelijkstijdschrift klaar? Tegen een scherpe prijs bestel je een gedrukt exemplaar van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt. • Jilster is gratis in gebruik
 • Kies je mooiste foto’s en verhalen over het bruidspaar
 • Maak het huwelijkscadeau samen op met vrienden, familie en kennissen
 • Een origineel kado bruiloft waarvan het bruidspaar lang zal nagenieten

Laat je inspireren door onze huwelijkssjablonen!In het online ontwerpprogramma van Jilster vind je verschillende gratis sjablonen die je kunt gebruiken voor je huwelijkstijdschrift. Plaats de sjablonen op je pagina en vul deze met je eigen foto’s en teksten. Klik op de huwelijksjablonen hieronder om een doorbladerbare versie te bekijken. Een kado bruiloft zelf maken is nog nooit zo eenvoudig geweest!Maak ook je eigen poster als trouwkado met Jilster!Met Jilster kun je ook zelf of samen met anderen een poster maken als trouwkado. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Voor een origineel kado bruiloft. Laat bijvoorbeeld de cover van het tijdschrift afdrukken als poster of maak een fotocollage van het bruidspaar – Leuk als origineel huwelijkskado of voor in huis!Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…Stel een vraag over huwelijkskado

Je kunt in onze handleiding jouw antwoorden vinden. Mocht jouw vraag of antwoord er niet tussen zitten, kijk dan ook eens naar de video tutorials.  Je vind daar een beknopte uitleg over registreren, uitnodigen van redacteuren en bewerken van een huwelijkstijdschrift.Inspireer jezelf en anderen

Wil jij een huwelijkstijdschrift kado doen en ben je op zoek naar inspiratie? Op de Tips & Tricks pagina vind je veel voor jouw huwelijkstijdschrift.Deel je huwelijkservaring

Deel straks jouw ervaring met ons en anderen. Betrek zo veel mogelijk mensen in dit grote feest. Of heb jij al een huwelijkskado tijdschrift gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond.Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

“Al meerdere keren heb ik een magazine gemaakt via Jilster. Nu de laatste keer met een aantal collega’s samen voor een andere collega die ging trouwen. Je biedt dan echt iets unieks aan. Voordeel is ook dat je niet met z’n allen bij elkaar hoeft te komen om van alles te organiseren; iedereen krijgt zijn of haar eigen pagina toegewezen en maakt de pagina op een moment dat het hem/haar het beste uitkomt. Echt een aanrader! Succes gegarandeerd!”
Marlies
Met alle kinderen en (achter)kleinkinderen gewerkt aan een tijdschrift voor het 65-jarig huwelijk van onze ouders. Is heel mooi geworden en viel enorm in de smaak. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Anita
“Super leuk tijdschrift gemaakt voor bruiloft zoon. Je moet het even door krijgen, wat er allemaal mogelijk is. Eenmaal begonnen, dan kan je bijna niet meer stoppen. Het is leuk om te maken en het ziet er super mooi uit. Bij ons is het een heel boek geworden met harde kaft. Ik kan niet wachten om de gezichten te zien van zoon en aanstaande schoondochter!”
Therese Swindels
“Ik heb een hele goede ervaring met Jilster. Ik heb voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd zijn een tijdschrift gemaak! Echt super! Werkt makkelijk en uiteindelijk klaar en op papier ziet het er geweldig uit!”
Maaike
“Het werkt heel eenvoudig, je kunt makkelijk artikelen maken en aanpassen. Duidelijke site en werkprogramma. Toen we ons magazine ontvingen waren wij al erg blij maar toen we het blad uiteindelijk vorige week gaven aan onze ouders die 50 jaar getrouwd waren was het compleet. We hadden ze niet blijer kunnen maken. Ze vonden het geweldig dat ook de schoonzoons en kleinkinderen meegewerkt hadden aan hun Glossy. Kortom geweldig!”
Marianne Schlamann

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.