Er al aan gedacht om een leuke quiz of een horoscopenpagina toe te voegen aan je huwelijkstijdschrift? Hieronder staan een aantal sjablonen, afkomstig uit Jilster, die je hierbij kunnen helpen.

Lees vooral ook bijstaande tips die je tijdschrift to the next level kunnen liften!

1. Speel samen de MR. en MRS. quiz

Ga naar Jilster, klik op ‘sjablonen’ en selecteer beide sjablonen onder ‘huwelijk #2’. Op het ene sjabloon staan de spelregels geschreven en op de andere staan de kaartjes en de puntentelling.

In het kort over het spel:
Scan en print de kaartjes 4 keer uit (de puntentelling mag 1 keer). Het is de bedoeling dat je eerst een set kaartjes over jezelf invult, want dat worden de antwoordkaartjes voor jouw verloofde. Vul daarna de 2e set kaartjes in door antwoord te geven op de vragen over je geliefde. Vergelijk samen elkaars antwoorden en kom er zo achter hoeveel je over elkaar weet. Elk goed antwoord is het aantal punten waard dat aangegeven staat bovenaan de kaart. Tel de punten bij elkaar op en… we hebben een winnaar! De winnaar van het spel krijgt van zijn/haar verloofde…… (van tevoren afspreken).

tips huwelijkstijdschrift spelletjes horoscopen

Huwelijkscadeau tijdschrift huwelijkstest

2. Doe de huwelijkstest

Ook erg leuk in een huwelijksglossy is de huwelijkstest! Vergelijkbaar met de MR. & MRS. quiz is de huwelijkstest, waarbij het koppel ook vragen over elkaar beantwoordt. Maar hierbij heeft hij/zij de keuze tussen a,b of c- antwoorden. Kom erachter of zijn/haar liefde voor jou inderdaad tot de maan en weer terug gaat! Ga naar Jilster, klik op ‘sjablonen’ en selecteer de sjabloon onder ‘huwelijk #1’.

 

 

huwelijkscadeau tijdschrift relatiehoroscopen

3. Horoscopen: ‘Is het een match made in heaven?’

Wat zeggen de sterren over jullie verbintenis of over bijvoorbeeld die van je ouders (gouden huwelijk)? Zoek het uit met behulp van bronnen als de horoscoop van tijdschrift Libelle. Ga naar Jilster, klik op ‘sjablonen’ en selecteer de sjabloon onder ‘Huwelijk #1’.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie