Ben je bezig met het maken van een tijdschrift voor je partner, vader, opa of collega? Heeft hij een volle baard of kenmerkende snor? Het is leuk om hier een of twee pagina’s over uit te weiden. Wat maakt mannen met baarden en/of snorren aantrekkelijk? Hoe laat je de perfecte baard of snor groeien? Hoe kun je baardgroei stimuleren? Welke baardstijlen zijn er? Welke beroemdheden hebben het dragen van een snor tot kunst verheven? Deze vragen kunnen allemaal worden beantwoord in de zogenaamde ‘Snorrenrubriek’ of ‘De man achter de baard’.

De man achter de baard/snor

Heeft hij een snor? Je weet wel, zo’n borstelige, met kleine naar boven wijzende puntjes? Of juist een volle, luxueuze baard? In deze rubriek kan hij zich niet langer achter zijn geliefde snor of baard verschuilen. Deze photoshop je namelijk weg! Ga op zoek naar een leuke foto van hem met snor en/of baard en photoshop deze weg met een speciaal photoshopprogramma (of andere alternatieven). Plaats vervolgens beide foto’s op de pagina. Schrijf er iets grappigs bij en klaar is kees! Eventueel kun je nog een paar leuke quotes erbij zetten over mannen met snorren of baarden.

Hieronder nog een aantal inspirerende quotes die je kunt gebruiken:

  • One can always trust a man with a beard;
  • Keep calm and grow a moustache;
  • Everything is better with a bearded fella.

Je kunt ook je zoon die druk bezig is volwassen te worden voor de grap een snor of baard geven. Dit ziet er supergrappig uit! Zie het voorbeeld hieronder.

Inspiratie voor je tijdschrift

To be? Or not to be?

In 5 stappen naar een perfecte baard of snor

Een ander idee is om een stappenplannetje te maken dat hij kan gebruiken bij het laten groeien van een baard of snor. Met effectieve do’s en don’ts. Er zijn genoeg tips op het internet te vinden. Je kunt ook een paar wondermiddelen op een rijtje zetten waarvan bekend is dat die baardgroei helpen stimuleren, zoals knoflook, ui en olijfolie.

 

Inspiratie genoeg dus! Lees voor meer tips ook ons artikel: De tijdschrift rubriek: 44 rubrieken voor je eigen tijdschrift