Iedereen heeft wel een favoriet (alcoholisch) drankje. Maar wat zegt het precies over je dat juist dit drankje jouw voorkeur heeft? Het gaat niet alleen om de smaak. Met jouw drankje straal je iets uit, of je dit nou wil of niet. Schrijf een leuk stukje bij zijn of haar favoriete biertje of ander (alcoholisch) drankje dat zijn of haar voorkeur heeft.

Signature drankje

Als je aan de slag gaat met het maken van een tijdschrift voor je vader, een vriendin of je collega, dan is het leuk om zijn of haar signature drankje in beeld te brengen. Jouw favoriete drankje zegt meer over je dan je zou denken. Drinkt jouw vader graag whiskey of bestelt jouw vriendin met stappen altijd een rum cola? Op het internet vind je leuke artikelen die hier dieper op ingaan en bij ieder drankje staat een toepasselijk stukje tekst dat je zo in je tijdschrift kunt overnemen.

Voorbeeld 1: Donkere kleuren en stoer vormgegeven.

Wat je favoriete drankje over jou vertelt

Ben je bijvoorbeeld een whiskey liefhebber, dan weet je wat je wilt. Je kan de smaak van een goede whiskey of whiskey waarderen en weet wat het verschil daartussen is. Je kan dit in het gezelschap van anderen doen maar ook alleen. Thuis óf bij je favoriete café. Drink je graag rum cola, dan ben je artistiek – zelfs een beetje excentriek- en je bent niet bang om met nieuwe, avontuurlijke dingen te experimenteren. Houd jij het bij feestjes, of gewoon thuis bij het avondeten liever bij een biertje, dan speel je het liefst op veilig. Je houdt van de kleine dingen in het leven en bent makkelijk in de omgang. Een biertje drinken met collega’s na het werk maakt jou gelukkig en is voor jou de ultieme ontspanning.

Zo is er voor ieder drankje wel wat te zeggen. Of je nou iedere ochtend begint met een sterke bak koffie of de dag doorkomt op een paar blikjes Redbull. Hieronder staan nog een paar voorbeeldpagina’s die je ter inspiratie kunt gebruiken. Maar je kunt ook een blanco pagina opmaken met je eigen tekst en foto’s.

Voorbeeld 2: Lichte kleuren en fris vormgegeven.

Voorbeeld 3: Speciaal voor de koffieliefhebber! Natuurlijke kleuren en basic vormgegeven.

Lees voor meer informatie ook: Dit is wat jouw favoriete drankje over jou vertelt- Manify of Dit zegt je favoriete drankje tijdens het uitgaan over je- Beautify. Succes!