Heb jij mooie verhalen te vertellen en wil je die ook graag delen met anderen? Misschien ben je al een tijdje bezig met het schrijven van je eigen boek of wil je een belangrijke of juist leuke fase uit jouw leven vastleggen in boekvorm? Het is een mooi idee om jouw foto’s en verhalen vast te leggen in een zelfgemaakt boek, zodat je hier altijd in terug kunt kijken. Hoewel de wereld steeds digitaler wordt, blijven boeken en tijdschriften nog altijd hun charme behouden. Want zeg nou zelf: een geprint boek of tijdschrift leest niet alleen prettiger, het staat ook nog eens leuk in je kast!

Er zijn veel redenen om zelf een boekje te maken. In een boek kun je je eigen verhalen en foto’s bundelen zoals jij dat wilt. Een zelfgemaakt boek is dan ook een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of als afscheidscadeau. Maar ook voor zakelijke doeleinden is het maken van een boek zeker geschikt. Denk eens aan het maken van een boek voor je bedrijf, als schoolopdracht of als hulpmiddel in de zorg.

Zelf een boek maken: Zo werkt het!

Jilster is een website met een online ontwerpprogramma waarmee je eenvoudig zelf een boek of tijdschrift kunt maken. Het leuke van Jilster is dat het ook mogelijk is om vrienden, familie en collega’s uit te nodigen om één (of meerdere) pagina’s op te maken in het boek.

Een boek maken met Jilster is heel makkelijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts die beschikbaar zijn in het ontwerpprogramma of een pdf-bestand.

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kan je je eigen boek laten printen als professioneel gedrukt exemplaar!

 

Heb je de invulling van jouw boek in een ander programma gemaakt, bijvoorbeeld in Adobe Indesign of Microsoft Word en wil je alleen je boek laten printen? Dat kan ook! In het online ontwerpprogramma van Jilster bestaat de mogelijkheid om een pdf-bestand te importeren en deze te laten drukken als boek.

Een boek maken voor elke gelegenheid

Omdat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je jouw boek invulling geeft, kun je bij Jilster je boek laten printen voor elke gelegenheid.

 • Een persoonlijk boek maken

  Bij Jilster kun je jouw boek helemaal invullen zoals jij dat wilt. Het maken van een boek bij Jilster leent zich dan ook perfect uit voor persoonlijke doeleinden. Leg je eigen verhalen vast in de vorm van een boek, bundel je mooiste foto’s in een zelfgemaakt fotoboek of maak een levensboek over iemand die je dierbaar is.

 • Een boek als uniek cadeau

  Wordt je vriendin binnenkort Sarah, gaat je zoon trouwen of viert je baas binnenkort zijn/haar pensioen? Geef dan een boek als origineel cadeau! In een zelfgemaakt boek kun je de leukste verhalen, mooie foto’s, waardevolle herinneringen en grappige anekdotes kwijt. Maak dit cadeau nòg persoonlijker door vrienden, familie of collega’s uit te nodigen om samen te werken aan het cadeau.

 • Een boek als schoolopdracht

  Komt de inleverdata van je scriptie, verslag of andere schoolopdracht binnenkort om de hoek kijken? Denk er dan eens aan om deze in de vorm van een boek te gieten. Op die manier maak je gegarandeerd indruk op je docenten!

 • Een zakelijk boek maken

  Ook in de zakelijke wereld is het maken van je eigen boek erg geschikt. Wil jij anderen kennis laten maken met jouw bedrijf, producten en diensten? Dan kun je ervoor kiezen om een luxe bedrijfsbrochure of catalogus te maken. Met Jilster heb je je eigen bedrijfspromotie eenvoudig zelf in de hand.

Meer weten? Op deze pagina vind je meer informatie over het maken van een boek met Jilster.