‘Jilster in het onderwijs’, een praktisch magazine als handboek én inspiratiebron. Bestel hem nu en pak je voordeel.Jilster in het onderwijs magazine

Zo draagt Jilster bij aan het onderwijs

In dit magazine vind je leuke verhalen en inspirerende interviews met ouders en docenten over Jilster in het onderwijs. Maar ook, hoe is Jilster eigenlijk ontstaan? Lees hoe Pabo-studenten enthousiast werden en elkaar uitdaagden door het maken van een tijdschrift met Jilster als innovatieve lesmethode. Ook is er een interview met een ouder die – samen met andere ouders – een echte afscheidsglossy heeft gemaakt voor de kinderen uit groep 8 als afsluiting van hun schoolperiode.

Ben je docent en op zoek naar een leuk project voor je studenten? Of ben je een ouder op zoek naar een mooi, passend afscheidscadeau voor de kinderen uit groep 8? Bestel dan dit magazine als handboek én inspiratiebron voor het maken van je eigen tijdschrift!

Wil je zien hoe een jilster tijdschrift er uit kan zien?

Als je het leuk vindt om eerst een voorbeeld van een gedrukt tijdschrift te zien met voorbeelden van pagina’s die met Jilster zijn gemaakt dan is dit magazine daar een mooi voorbeeld van.

Vormgevingstips

In het magazine staan ook een aantal handige vormgevingstips over tekstopmaak en typografie (lettertypes, lettergrootes en positionering). De instructies in het magazine voor het maken van een professionele cover maken van je tijdschrift een echte glossy. Duidelijke voorbeelden van pagina-opmaak laten in één oogopslag zien wat met Jilster mogelijk is. Met ‘Jilster in het onderwijs’ kan je gelijk aan de slag met je eigen tijdschrift.

‘Look & feel’

Het magazine ‘Jilster in het onderwijs’ geeft een mooi voorbeeld van een Jilster-tijdschrift in drukvorm. In deze papierenversie met voorbeelden van pagina’s die met Jilster zijn gemaakt, krijg je een heel goede indruk hoe jouw tijdschrift eruit kan komen te zien. Aarzel niet en bestel het magazine ‘Jilster in het onderwijs’ voor het complete Jilster-gevoel!

Bestel ‘m nu!

Het ‘Jilster is het onderwijs’ magazine is tijdelijk gratis te bestellen. Wees er snel bij, want deze actie is geldig zolang de voorraad strekt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie